BRAM’S Gourmet Frites – Passie voor PATAT

Aangeboden door: Horecava
dinsdag, 22 mei 2018

Vijftig jaar geleden begon Bram Ladage met het verkopen van verse patat vanuit een klein kraampje op de Rotterdamse markt. Dat kleine kraampje leidde tot een professionele franchiseorganisatie met meet dan 30 filialen. Met neef Rocco en zoon Wesley Ladage aan het roer, staat fase 2.0 in teken van het worden van de wereldwijde nummer 1 in patat, met de nieuwe formule BRAM’s Gourmet Frites.

De aardappels van BRAM’S komen allemaal vanuit de Hoeksche Waard en worden direct door de boer zelf afgeleverd. Om iedereen te laten beleven waar de aardappel nu precies vandaan komt, organiseert BRAM’s jaarlijks de Aardappeloogstdag, waar inmiddels meer dan 2.000 mensen op afkomen.

BRAM’S maakt iedere gast onderdeel van een unieke food experience: in het zicht van de klant snijden ze onze duurzaam geteelde aardappel met de hand tot frites. Vervolgens worden de frites met de schil in de beste plantaardige olie gebakken, voor een knapperig en smaakvol resultaat. Suzanne Spruijt van BRAM’s; “Ons concept sluit mooi aan bij fast casual on the move doordat wij juist op plekken zijn waar veel mensen zijn. We zijn goed bereikbaar, toegankelijk en wij hebben een snelle afhandeltijd.“