toppr uitreiking op Horecava 2024

TOPPR van het jaar uitreiking op Horecava 2024

Aangeboden door: Horecava
woensdag, 3 januari 2024

Iedere horecamedewerker is een TOPPR en verdient erkenning. Daarom heeft TIPPR in 2023 twaalf horecamedewerkers genomineerd en hun verhalen gedeeld. Tijdens Horecava krijgen deze TOPPR's een speciale en mooie plek op het TIPPR-plein, en wat nog leuker is, ze maken kans om TOPPR van het jaar 2023 te worden.

TOPPR initiatief 

TIPPR organiseert het TOPPR-initiatief met als doel waardering te tonen voor de toewijding van horecamedewerkers. Het initiatief is gericht op het belonen van de passie en inzet die deze medewerkers dagelijks in hun werk tonen. Door maandelijks een toegewijde medewerker in de schijnwerpers te zetten, beoogt TIPPR niet alleen anderen te inspireren, maar ook een sterke community binnen de horecasector op te bouwen. Het TOPPR-initiatief moedigt innovatie aan, viert positieve verhalen in de branche en betrekt actief de bredere horecagemeenschap door de mogelijkheid te bieden om genomineerden voor TOPPR van de Maand voor te dragen.

Kortom, het initiatief draagt bij aan het creëren van een positieve en stimulerende omgeving binnen de horecasector, waar individuele bijdragen worden erkend en gewaardeerd.

TOPPR van het jaar

In 2023 heeft TIPPR de volgende twaalf TOPPR's in het zonnetje gezet én zij zijn daarmee direct genomineerd om TOPPR van het jaar 2023 te worden. Bekijk hieronder wie die twaalf TOPPR's ook alweer waren:

Januari:  Rick Gresnigt – Restaurant Celine Nieuwegein
Februari:  Jennifer van Kouwen – Restaurant Vroeg Bunnik
Maart:  Maart: Max ten Kate – Restaurant Goud Rotterdam
April: Kevin Raes – Stadsbrouwerij Maastricht
Mei: Tess van der Meer – Hotel Arsenaal Delft
Juni: Nini de Jongh – Club Cabo Zandvoort
Juli: Helen Moonen – Arnolds Choice
Augustus: Alina Lucia Cichozki – Flying Dutchmen Cocktail
September: Max Grootendorst – Bij Erik
Oktober: Sabrina Schilder – Café-Restaurant De Vrijheid
November: Evie van Beerendonk – Restaurant Monarh
December: Nicole Ditzel – Febo Oostzaan

Stem op jouw favoriet

Nu de twaalf TOPPR's van 2023 bekend zijn, is het mogelijk om op één van deze twaalf te stemmen. De TOPPR met de meeste stemmen zal de prijs voor TOPPR van het jaar ontvangen op dinsdag 9 januari tijdens Horecava 2024.

Tijdens Horecava is het ook mogelijk om jouw TOPPR in te schrijven. Doe mee en breng samen met ons de horeca naar nieuwe hoogten in 2024!