Wat wordt de horeca innovatie van 2018

Aangeboden door: Horecava
dinsdag, 25 september 2018

Schrijf jouw horeca innovatie gratis in voor 26 oktober en strijd mee voor de 19e Horecava Innovation Award. Alle innovaties die gelanceerd zijn na 1 januari 2018 kunnen ingezonden worden ongeacht of je Horecava deelnemer bent. 

Jouw innovatie verdient het om mee te dingen naar dé Horecava Innovation Award!
De innovatieprijs die geldt als één van de belangrijkste prijzen in de branche, waarbij jouw nieuwe concept, product of dienst wordt beoordeeld door een 20-tal juryleden.
Naast dat je kans maakt op deze prestigieuze prijs, worden ook alle genomineerden getoond tijdens de Horecava beurs waar ruim 66.000 geïnteresseerden komen. De Horecava is hiermee de grootste horeca vakbeurs in Nederland en het is de ideale gelegenheid om jouw innovatie aan een grote groep horecaprofessionals te tonen.

Op 7 januari, de eerste beursdag van de Horecava worden de winnaars bekend gemaakt. Dit levert altijd veel persaandacht op. Juryvoorzitter Hayk Simons: “De winnaars en genomineerden krijgen flinke aandacht voor hun product. Voor bedrijven is het winnen van de award een effectief marketingmiddel dat toegang biedt tot nieuwe markten. Daar kan je niet tegenop adverteren. Ik kan het ieder bedrijf aanraden om mee te doen.”

Geef jij jouw innovatie de maximale aandacht en neem jij de 19e Horecava Innovation Award in ontvangst op de volgende Horecava beurs? De inschrijvingen zijn geopend en de eerste 20 krijgen gratis exposure op onze online kanalen. Wees dus op tijd en schrijf je sowieso in voor 26 oktober!

Wil je zeker zijn dat jouw innovatie getoond wordt op de Horecava, dan bieden we speciaal voor HIA-deelnemers en Start-ups een gereduceerd tarief, mail Carlijn-GroenWijnmalen voor meer informatie hierover.