5 terrastips voor terrasseizoen 2020

Aangeboden door: Bresc B.V.
zaterdag, 29 februari 2020

Bresc helpt je bij het compleet maken van een perfecte terraskaart. We delen vijf terrastips voor de horeca om jouw terrasseizoen in 2020 goed te starten!

Bresc helpt je bij het compleet maken van een perfecte terraskaart. We delen vijf tips om jouw terrasseizoen goed te starten!

Tip 1: Flexibiliteit

Zorg voor veel flexibiliteit en 100% smaak. Koelverse producten zijn direct op smaak. Bresc producten zijn langer houdbaar in de koeling, ook na openen. Dit betekent direct minder waste! Perfect voor het terrasseizoen.

Tip 2: Toppings & dips

Snel schakelen is belangrijk. Geen tijd te verliezen op het terras. Maak een gerecht eenvoudig en snel uniek met koelverse ready-to-use producten. Tapenade, bruschetta, alioli en chutney.

Tip 3: Inspiratie

Laat je inspireren op Bresculinair.com. Snelle gerechten, hoog op smaak en makkelijk te serveren. Meer dan 500 recepten van Bresc culinair adviseurs.

Vul alstublieft een geldig nieuwsbericht in

Tip 4: Verras

Verras op het terras. Maak een eenvoudig gerecht ‘eigen’. Kies voorbeeld voor een verrassende presentatie. Met de ready-to-use producten van Bresc kun je eindeloos variëren in topsmaken én voeg je een mooi visueel effect aan je gerecht toe.

Tip 5: Bresc helpt!

Maak je gerecht direct op smaak koelverse single purees, kruidenmixen en ready to eat producten. Chimichurri op een burger of een strijkmarinade uit de Spaanse of Amerikaanse keuken. Snel, puur en koelvers.

Bekijk alle inspiratie op Bresculinair.com #terrasfood