InnovationLAB: Rob Schreuter aan het woord

Aangeboden door: Horecava
vrijdag, 29 september 2017

Waarom is Miko partner van het InnovationLab? Het gaat er op het Innovatielab niet om, zoals bij een reguliere stand, te laten zien wat je nú hebt, maar wat mogelijk gaat komen. Dat is uitdagend!

Welke innovatie toont Miko op het InnovationLab?

Koffie uit de tap, het steeds groter wordende belang waterkwaliteit,  een app voor je espressomachine waarmee tellerstanden op afstand uit te lezen zijn en zelfs kleine storingen op te lossen zijn. Nieuwe manieren om koffieafval een tweede leven te geven…

Waarover gaat Miko graag in gesprek met de bezoeker van het InnovationLab?

Miko zal de bezoeker van het Innovation Lab dit jaar met name proberen te verbazen met verschillen in beleving bij het drinken van koffie en thee. Kan jij het verschil proeven tussen thee gezet in Amsterdam of uit Maastricht? Het verschil in branding en kwaliteit van koffie? En hoe smaakt koffie die, net als bier, uit een tap komt?

Welke ontwikkeling ziet Miko in de Hospitality Foodservice markt in 2020?

De traceerbaarheid van producten die ingekocht worden gaat wederom een stap verder. Daar waar het nu vooral van belang is dat een product op een eerlijke manier geproduceerd en ingekocht is, gaat de belasting van het product op het milieu een steeds belangrijkere rol spelen.

Welke innovatietip wil Miko de bezoeker meegeven?

Investeer in smaak!