Innovatie zit in ons DNA. Wij worden iedere dag door de markt en haar gebruikers uitgedaagd om met oplossingen te komen die er (nog) niet zijn. Het InnovationLab is bij uitstek het beste en mooiste platform om onze organisatie en onze innovaties te presenteren aan onze partners, afnemers en natuurlijk de eindgebruiker.
Aangeboden door: Horecava
Gepubliceerd op: 29 september 2017
Diversiteit in eten en veranderende eetmomenten dagen ons iedere keer uit om combinatiemeubelen te ontwikkelen die geschikt zijn voor verschillend gebruik de hele dag door. Omschakelen van koelen naar verwarmen en omgekeerd zorgt voor de flexibiliteit die de gebruikers van onze apparatuur vragen. Ook dit jaar presenteren we hierin de laatste ontwikkelingen.
Praten doen we graag maar luisteren doen we veel liever. Wij zijn op zoek naar de vragen van de bezoeker. Met onze kennis, innovatiekracht en ervaring hopen we de bezoeker inzichten te kunnen geven om op een andere manier kijken naar hun formule of concept.
Energiebesparende, milieuvriendelijke en flexibele oplossingen voor foodpreparatie en presentatie!
Zoek geen apparatuur voor uw foodconcept maar vraag om apparatuur die zich laat aanpassen aan uw foodconcept!
Horecava, 365 dagen per jaar online en dit jaar 1 dag virtueel met Horecava Limited. Alles over eten, drinken en buitenhuis slapen, voor en door de foodservice industrie. Persoonlijke ontmoetingen en online verbindingen staan centraal op Horecava(.nl). Hier vind je als horecaprofessional alles over trends, nieuwe producten en diensten.
De groene revolutie is aangebroken: Lifestyle, bewustwording en healthy zijn de trends.
De vier trends op het Innovation & TrendLAB tijdens de Horecava krijgen vorm. Partners tonen aan de hand van praktijkvoorbeelden hun nieuwste innovaties op het gebied van technologie, circulariteit, identiteit en third places. Het prikkelen van de zintuigen staat hierbij centraal; bezoekers zien, proeven en beleven de trends en krijgen zo een voorproefje van de toekomst in de horecabranche.
Waarom is Miko partner van het InnovationLab? Het gaat er op het Innovatielab niet om, zoals bij een reguliere stand, te laten zien wat je nú hebt, maar wat mogelijk gaat komen. Dat is uitdagend!
Amsterdam, 21 december 2018 - Technologie in de keuken als oplossing voor het tekort aan goed opgeleid horecapersoneel. Welkom bij de Food Culture Next Level Kitchen. Technologie is eveneens een belangrijk element in de Food Culture High Traffic - Convenience, want ook onderweg wil de consument snel eten en drinken kunnen krijgen, afgestemd op hun behoefte en van hoge kwaliteit. Tijdens Horecava zijn deze en vier andere Food Cultures begin januari te zien en te ervaren in het InnovationLAB. De Horecava is van 7 tot en met 10 januari 2019 in RAI Amsterdam.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.
Laat als eerste je ervaring achter!