Biermans maakt Lekkerste Broodje Catering

Aangeboden door: Horecava
woensdag, 10 januari 2018

Amsterdam – Roland Biermans maakt het Lekkerste Broodje Catering  van Nederland. Biermans won tijdens de Horecava met zijn Vitamneesje de vakwedstrijd Lekkerste Broodje Catering.

Biermans werkt bij Vitam Catering in Schijndel. De vakjury prees het winnende broodje vanwege het bijzondere karakter, het gebruik van duurzame ingrediënten en natuurlijk vanwege de uitmuntende smaak.

De vakwedstrijd Lekkerste Broodje Catering is onderdeel van de Lekkerste Wedstrijden, vakwedstrijden die al sinds 1984 jaarlijks plaatsvinden tijdens Horecava. De wedstrijden zijn bedoeld voor professionele makers en bedenkers, werkzaam bij cateringbedrijven.

De opdracht was om live op het podium, binnen acht minuten, vijf identieke broodjes te maken, welke door de vakjury werden geproefd en beoordeeld. Er moest worden gelet op uitstraling, creativiteit, smaakbeleving, eetbaarheid, samenstelling en inkoopprijs. Maar vooral moest worden gelet op een uniek en spraakmakend karakter van het broodje.

TOP 3

De volledige top 3 van het Lekkerste Broodje Catering luidt als volgt:

#1: Roland Biermans – Vitam Catering

#2: Sven Bergström – Koken & Smullen

#3: Daniëlle Touwslager – HMSHost Schiphol

Aan de finale van deze vakwedstrijd namen 19 deelnemers deel. De vakwedstrijd om het Lekkerste Broodje Catering van Nederland is een initiatief van de stichting Lekkerste Wedstrijden, in samenwerking met Hanos, Carl Siegert en Lebo Kaas.