Bellavita

Bellavita Expo is de grootste ambachtelijke Italiaanse voedsel- en drankententoonstelling buiten Italië. Deze tentoonstelling wordt gehouden in vele grote steden, naast Amsterdam bijvoorbeeld ook in Londen, Chicago, Mexico City en Bangkok. Bellavita Expo zal in 2023 voor de zesde keer plaatsvinden op maandag 9 januari tot en met woensdag 11 januari tijdens Horecava. Standhouders zorgen voor een complete beleving met de beste en meest innovatieve Italiaanse producten. Op deze manier brengt Bellavita professionals die een passie hebben voor authentieke Italiaanse producten van hoge kwaliteit samen.

Bellavita Expo Horecava

Bellavita is gewijd aan het promoten van de schittering van Italiaans eten en drinken, van pizza’s, gevulde pasta’s en bakkerijproducten gemaakt met de lekkerste meelsoorten tot parmaham, verschillende kazen, wijnen en oliën. Sinds 2016 brengt Bellavita meer dan 150 Italiaanse exposanten, van kleine ambachtelijke producenten tot iconische huishoudmerken, naar Horecava. Sinds vorige editie opende Bellavita ook zijn deuren voor een selectie van Spaanse bedrijven, die een inspiratievolle mediterrane ervaring bieden. De beurs is het bezoeken waard voor gastronomische professionals die op zoek zijn naar innovatieve producten om de aandacht van de consument te trekken en omzet te verhogen.

Naast het uitgebreide assortiment producten dat gepresenteerd wordt door diverse partners en producten, profiteer je als gast van lokale chef-koks en sommeliers die je meenemen in de nieuwste trends binnen de culinaire wereld. Tijdens kookmasterclasses en proeverijen worden traditionele ingrediënten en stijlen gemengd met moderne benaderingen. Het Bellavita Olive Oil Lab geeft de gasten proef- en matchadviezen voor het selecteren van de juiste oliën.

Tijdens het driedaagse evenement worden de tentoongestelde producten erkend en beoordeeld door de aanwezige VIP-juryleden, enkele van de belangrijkste kopers en figuren uit de sector in Nederland. Zij reiken de Bellavita Awards uit.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!