Op de beurs
Ontdek wat je niet mag missen tijdens Horecava!

AI LAB
Ontdek de kracht van AI en wat het voor jouw bedrijf kan betekenen. Bespaar, verbeter en groei met slimme AI-oplossingen. We maken het eenvoudig én toepasbaar.

Ontdek de kracht van AI en wat het voor jouw bedrijf kan betekenen. Bespaar, verbeter en groei met slimme AI-oplossingen. We maken het eenvoudig én toepasbaar.

Ervaar hoe culinaire professionals de Nederlands horeca een kwaliteitsimpuls geven tijdens het NK De Lekkerste. Wie heeft de gouden combinatie van uitstraling, creativiteit en smaakbeleving?

Op de Food Markt draait alles om kwaliteit en het verhaal achter een product. Maak kennis met ambachtelijke, gezonde en verantwoorde producten.

From Bean to Bakery is hét platform waar ondernemers, barista’s en thee sommeliers elkaar ontmoeten om kennis te delen en de liefde voor koffie en alles daaromheen te vieren.

De winnaars van de Horecava Innovation Award, Horecava Sustainability Award en Horecava Public Award worden tijdens de opening van Horecava bekendgemaakt.

Wie tapt het beste biertje van Nederland? Preciesie, techniek en beleving telt allemaal mee om uiteindelijk de Beste Biertapper van Nederland uit te roepen.

De Nederlandse Cocktailkampioenschappen maken hun comeback op Horecava. Verwacht spannende battles vol flair, smaak en vakmanschap, samen met de beste bartenders van Nederland die strijden om de titel.

Van latte art tot zinderende espresso-creaties. Geniet van de spannende finales en ontdek welke topbarista's Nederland mogen vertegenwoordigen op het wereldtoneel.

Tijdens het NK Koken strijden topchefs en hun brigades in verschillende wedstrijden. Ze bereiden spectaculaire gerechten met behulp van een black box.

In de Pop-up Bar vind je verrassende smaakcombinaties, het (nieuwste) aanbod in de markt en waardevolle kennis voor het behalen van optimale marges binnen je bar.

Val van de ene innovatie in de andere op het Start-upLAB. Een bruisende wereld waar innovatie en samenwerking samenkomen en potentiële klanten beginnende ondernemers ontmoeten.

Deze exclusieve Chef's Table ervaring brengt gastronomie en innovatie samen. Diverse topchefs tonen hun vaardigheden en brengen smaakbeleving naar een hoger niveau.

Beleef wijn op zijn best tijdens Taste of Wine Professional. Naast proeverijen en workshops is er aandacht voor opkomende regio's, nieuwe druivenrassen en de wijntrends van de toekomst.

Het TrendLAB biedt een interactieve ervaring rond de toekomst van de foodservicebranche, met focus op duurzaamheid, technologie en flexibiliteit.

Of je nu meer wilt weten over personeel, de zorgsector of de toekomst van hospitality - het theaterprogramma biedt een gevarieerd aanbod van symposia voor diverse doelgroepen.