Coffee Concours

Coffee Concours geeft je de gelegenheid om met mensen samen te komen, kennis te delen en nieuwe creatieve concepten te ontdekken én bedenken. Allemaal op het gebied van koffie, thee, cacao, boulangerie en patisserie.

Coffee Concours

Relaxte sfeer met genoeg reuring

Op het Coffee Concours kan jij je even terugtrekken, je laptop openslaan of een telefoontje plegen. Maar er is ook ruimte om samen te komen, kennis te delen en in gesprek te gaan met bedrijven. Dit allemaal onder een relaxte sfeer met genoeg reuring en een lekker kopje koffie of thee.

Nieuwe concept creaties

Op het Coffee Concours in hal 12 krijg je als exposant de kans om, in samenwerking met Springbay, nieuwe concepten te bedenken, creëren en samenstellen. Het element koffie, thee, cacao, brood of patisserie vanuit exposanten wordt gecombineerd met cocktails of mocktails vanuit Springbay. Deze worden vervolgens gepresenteerd. Kennis, inspiratie, conceptontwikkeling, innovatie en netwerken staan tijdens dit programma centraal.

Interesse om hieraan mee te doen? Exposanten kunnen zich via het inschrijfformulier of via de button aanmelden voor een tijdslot van 30 minuten tussen 11.00u en 16.00u op maandag t/m donderdag. Tijdens dit tijdslot komt het concept tot stand en wordt het proces gepresenteerd en beschreven door een host en gefotografeerd door een professionele fotograaf. Elke deelnemer ontvangt na afloop een presentatie van het concept. Als deelnemer ontvang je de gemaakte content, inclusief product presentatie, zodat je deze kunt inzetten op eigen kanalen.

Wat zijn de voordelen voor jou?

Exposanten die meedoen aan het Coffee Concours kunnen elke dag bezoekers uitnodigen voor de borrel van de dag van 16.00u – 18.00u. Hiervoor worden muntjes uitgedeeld om zo met elkaar de (alcohol)consumptie onder controle te houden. Deze borrels geven jou de mogelijkheid om huidige klantrelaties te onderhouden, nieuwe relaties op te doen en te netwerken met ondernemers. Ook deze borrel zorgt voor meer traffic in hal 12, wat zorgt voor meer bezoekers.

Inschrijven Coffee Concours
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!