NK Koken

Van 9 tot en met 12 januari 2023 strijden weer verschillende teams tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Koken van het Gastronomisch Gilde. Tijdens de HANOS Gouden Koksmuts, NK Jonge Koks en Leerling – Leermeester zie, ruik en ervaar je hoe (sterren) chefs en hun brigades spectaculaire gerechten maken. Werkend vanuit een black box, waarin voor elke gang (verplichte) ingrediënten zitten, laten ze je zien wat er mogelijk is met mooie producten, een goede team samenwerking en kennis. Een spektakel om niet te missen!

Horecava - Spectaculaire winnaars bij NK koken

De verschillende kookwedstrijden die door het Gastronomisch Gilde tijdens Horecava 2023 worden georganiseerd:

HANOS Gouden Koksmuts

De HANOS Gouden Koksmuts wedstrijd vindt ieder jaar plaats tijdens Horecava, in een spectaculaire setting in de Gilde Arena in RAI Amsterdam. Alle competitieve, creatieve en stressbestendige keukenbrigades waarbij de chef SVH Meesterkok is of een chef met een Michelinster mogen meedoen. De fanatieke deelnemers koken diverse gerechten met een black box, waarin voor elke gang andere (verplichte) ingrediënten zitten. Het winnende team gaat niet alleen met de felbegeerde titel naar huis, maar ook met mooie prijzen! Net zoals de succesvolle editie begin 2020 verzorgt het Gastronomisch Gilde, met samenwerkingspartner HANOS Internationale Horecagroothandel, in 2022 de HANOS Gouden Koksmuts-wedstrijd. Treed jij in de voetsporen van de Roode Koper?

NK Leermeester – Leerling

Welk fanatiek Leermeester-Leerling duo zal de prestatie van de winnaars van vorige editie, Rob Wijnen en Timon Verhees van Restaurant d’Ouwe Tramhalte, evenaren of zelfs overstijgen? Het Nationaal Kampioenschap Leermeester-Leerling, verzorgt door het Gastronomisch Gilde, vindt opnieuw plaats tijdens Horecava. Welk topteam kan goed omgaan met de tijdsdruk en is perfect op elkaar ingespeeld?

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!