Horecava schuift door naar het voorjaar

NK Koken

In het voorjaar van 2022 strijden weer verschillende teams tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Koken van het Gastronomisch Gilde. Tijdens de HANOS Gouden Koksmuts, NK Jonge Koks en Leerling – Leermeester zie, ruik en ervaar je hoe (sterren) chefs en hun brigades spectaculaire gerechten maken. Werkend vanuit een black box, waarin voor elke gang (verplichte) ingrediënten zitten, laten ze je zien wat er mogelijk is met mooie producten, een goede team samenwerking en kennis. Een spektakel om niet te missen!

Horecava - Spectaculaire winnaars bij NK koken

Deelnemers Gouden Koksmuts, NK Jonge Koks en Leermeester – Leerling 2022:

HANOS Gouden koksmuts.

  • Het Koetshuis* Tom Lamers | Erik Timmerman | Damian Nieland
  • De Loohoeve* Jeroen Brouwer | Marleen Brouwer
  • Restaurant Maeve Tommy Janssen | Kevin Wuck | Roxanne Negenman
  • Restaurant d’Ouwe Tramhalte Rob Wijnen | Chris Rijken | Timon Verhees
  • Restaurant Elea Takis Panagakis | Afroditi Lamprianidou | Niels van der Zwan
  • Vigor Lars Albers | Martijn Wijnands | Joost Bax
  • ‘t Amsterdammertje* André Gerrits | Marco van der Wijngaard | Floris Wieten
  • De Rozario* Jermain De Rozario | Martijn Bax | Stuart Kepser

NK Jonge Koks

  • Tim Ekema – De Librije***
  • Jeffrey Buijl – Cristó
  • Danique Denkers – Alma
  • Jasper Panis – Bord’Eau*
  • Ilse Knop – Het Roode Koper*
  • Samuel Lindeman – De Basiliek*
  • Ruben van Zanten – ‘t Havenmantsje
  • Julius Tromp – De Bokkedoorns**

Leermeester – Leerling 2022

  • Roots Foodbar – Gijs Bruurs & Luuk Damen
  • Hotel restaurant Merlet* – Dennis Brouwer & Thijs Stekelenburg
  • Chez l’hêtre – Yannicy Seuren & Fenna Holtman
  • Restaurant EDEN* – Herman Cooijmans & Linda Tutelaers
  • Strandrestaurant Hargen – Paul Zwart & Tijn de Boer
  • Oan Tafel – Tom Zwerver & Mark van Benthem
  • Hotel Landgoed Het Roode Koper* – Dennis van de Beld & Yazen awwad
  • Restaurant ‘t Havenmantsje – Marco Poldervaart & Ruben van Zanten

Partners

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!