Personeel Beursnieuws Horecatrends

Iedere ochtend een exclusief programma, ben jij erbij?

Aangeboden door: Horecava
woensdag, 4 januari 2023

Horecava en partners nodigen iedere dag keynote sprekers uit de wereld van foodservice & hospitality uit op het TrendLAB. In deze sessies geven zij hun visie op de invloed van ontwikkelingen en trends in de foodservicebranche.

Maandag 9 januari van 12:00 tot 13:30: ‘innovatie en transformatie in de foodservice’

Quintin Schevernels is specialist op het gebied van startups, innovatie, transformatie en groei. Hij heeft een unieke kijk op deze begrippen en zal de zaal meenemen in de succesfactoren voor een goede innovatie en/of start-up. Rudi van Kleeff, van Philip Morris, vertelt over hoe zij transformeren door te innoveren.

Bekijk het programma item hier.

Dinsdag 10 januari van 09:30 tot 11:00: ‘personele uitdagingen in de foodservice en hospitality’

Jasper Scholten is Millennial Expert en weet als geen ander wat er nodig is om een beter werkklimaat met, door en voor Millennials te creëren. Hij geeft tips over het aantrekken en behouden van jong talent en een inkijkje in wat Millennials belangrijk vinden in hun werk, welke arbeidsvoorwaarden bij hen passen en hoe ze gemotiveerd kunnen worden. Daarnaast zet Tippr, de Tinder van de Horeca, met de Toppr horecawerknemers in het zonnetje. En komt Oopkop, het platform voor mentaal fitte werknemers, pitchen over medewerkerstevredenheid en voorkoming van uitval en ziekteverzuim.

Bekijk het programma item hier.

Woensdag 11 januari van 09:30 tot 11:00: ‘sustainability en reality in de Horeca en Hotellerie’

Ariane van Mancius opende in 2021 het eerste true price Koffiehuis, een wereldprimeur! Hier worden de voor de gast onzichtbare kosten inzichtelijk gemaakt, en betaal je de echte prijs voor je koffie, thee en frisdrank. Een living lab, waar volop gelegenheid is om te leren en discussiëren over true pricing. Jos Klerx van Rabobank neemt ons mee in de huidige realiteit in de horeca, weet de gast de horeca nog te vinden of is er sprake van een onzekere periode? Andreas Schäfer van Nordcap vertelt over het tegemoetkomen van nieuwe gastbehoefte met POS. Suppr inspireert met een food-systeem dat iedere medewerker in staat stelt om heerlijk, gezonde, no waste maaltijden te serveren.

Bekijk het programma item hier.

Donderdag 12 januari van 09:30 tot 11:00: ‘sustainability in de facilitaire branche’

Joeri Schoemaker is oprichter van Pieter Pot, de disruptieve verpakkingsvrije online supermarkt die inmiddels overal in Nederland boodschappen bezorgt. Pieter Pot streeft naar systeemverandering en probeert als eerste in de wereld te bewijzen dat een volledig circulair verpakkingsmodel uit kan. HTC Advies inspireert over wat de commerciële horeca kan leren van de bedrijfshoreca op gebied van sustainability en visa versa. F-Fort is expert verandermanagement op het gebied van inkoop en facilitair en vertelt meer over de nieuwe wet- en regelgeving rondom disposables. Natural Tableware neemt ons mee in de achtergrond van de transitie van disposables naar re-usables.

Bekijk het programma item hier.

Naast het ochtendprogramma, ben je ook welkom bij:

  • Een trendtour over het TrendLAB, Start-upLAB en PersoneelsHUB
  • Een lunch bij Table Talks, de pop-up lunchtafel
  • Start-up pitches voor een kritische jury
  • Een borrel op het TrendLAB met tasting start-up producten

Wil jij bij één of meerdere sessies aanwezig zijn? Meld je dan aan door een mail te sturen naar n.bos@rai.nl.

Meld je aan voor één of meerdere ochtendsessies