Early access X Joeri Schoemaker, oprichter Pieter Pot

Joeri Schoemaker is oprichter van Pieter Pot, de disruptieve verpakkingsvrije online supermarkt die inmiddels overal in Nederland boodschappen bezorgt. Pieter Pot streeft naar systeemverandering en probeert als eerste in de wereld te bewijzen dat een volledig circulair verpakkingsmodel uit kan en streeft ernaar gekopieerd te worden door de grote spelers als Unilever en Ahold.


Naast Joeri Schoemaker zijn er voor jou, tijdens dit exclusieve ochtendprogramma nog meer interessante sprekers en sessies te volgen. Tussen 09.30 uur en 11.15 uur zijn er keynote sprekers in het Theater aanwezig.

Zo inspireert Anna Casemier van HTC Advies je over wat de commerciële horeca kan leren van de bedrijfshoreca op gebied van sustainability en visa versa. Marian van Putten van F-Fort, expert verandermanagement op gebied van inkoop en facilitair, neemt de zaal mee in een case van inkoop van bierglazen bij Swinckels in het kader van nieuwe wet-en regelgeving rondom disposables. Thomas Kascha van Natural Tableware neemt jullie mee in de achtergrond van de transitie van disposables naar re-usables.

Na afloop neemt HTC Advies je mee met een trendtour. Dit vindt plaats van 11:15 tot 11:45, dus zet dit erbij in jouw planning. In dit half uurtje nemen ze je mee in een trendtour over het TrendLAB, PersoneelsHUB en Start-upLAB. Ondek de trend, maak kennis met de partners, proef, ruik, voel en ervaar de verschillende producten en services! Je kunt je melden bij het centrale meetingpoint op het TrendLAB.


Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!