Early access x Jasper Scholten, de Uitdaging van de Millennial

Jasper is Millennial expert en weet als geen ander wat er nodig is om een beter werkklimaat met, door en voor Millenials te creëren. Hij geeft tips over het aantrekken en behouden van jong talent en een inkijkje in wat Millennials belangrijk vinden in hun werk, welke arbeidsvoorwaarden bij hun passen en hoe ze gemotiveerd kunnen worden.


Naast Jasper Scholten zijn er voor jou, tijdens dit exclusieve ochtendprogramma nog meer interessante sprekers en sessies te volgen.  Tussen 09.30 uur en 11.00 uur zijn er keynote sprekers uit de wereld van foodservice & hospitality.

Zo pitcht Tippr in één van de sessies. Tippr is de Tinder van de horeca. Zet met de Toppr horecawerknemers in het zonnetje. Ook Oopkop komt pitchen op het podium van het Theater. Oopkop is het platform voor mentaal fitte werknemers, inspireert op medewerkerstevredenheid en voorkoming van uitval en ziekteverzuim.

Wil jij dit nou niet missen? Stuur dan een mailtje naar: n.bos@rai.nl


Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!