Loading component...

De Slimme Zaak

Van goed naar goud: balans tussen idealisme en winst.

Voor beslissingsbevoegden binnen de horeca.

Veel horecaondernemers doen al meer dan ze denken: slim inkopen, efficiënt omgaan met personeel en processen strak organiseren. Juist daarom is de stap naar duurzamer ondernemen vaak kleiner dan gedacht. Denk aan eenvoudig te realiseren maatregelen zoals energiezuinige apparatuur die direct op je kosten drukt, minder voedselverspilling wat je marge vergroot, of het benutten van subsidies voor duurzame investeringen.

Dit programma laat zien hoe je met kleine stappen grote impact kunt maken — voor je portemonnee én voor de toekomst van je bedrijf. Geen idealistisch verhaal, maar slimme keuzes die goud waard kunnen zijn.

"Van goed naar goud: duurzaam ondernemen op jouw manier."

Vraag via bovenstaande knop een gratis ticket bij ons aan!

Sprekers De Slimme Zaak

Moderator

Loading component...

Keynotes

Loading component...

Loading component...

Panelleden

Loading component...

Loading component...

Loading component...

Jouw route op Horecava

Datum: dinsdag 13 januari 2026
Locatie: TrendLAB Theater | Hal 3 - Entree K

 

Loading component...

Programma

11.45 uur: Ontvangst

12.00 uur: Start Symposium

  • Maartje Nelissen en Gijsbregt Brouwers nemen je mee in trends x duurzaamheid, oftewel: trends in duurzaamheid en duurzamere trends. Laat je inspireren door deze “live podcast: interactief, open en energiek.
  • Expertpanel vol praktische tips en adviezen door Thomas van Houten (RVO), Joyce Blommart (Klimaatroute) en horecaondernemer Bob Dolphijn.
  • Start-up pitches: start-ups presenteren hun product en het publiek stemt voor ‘kansrijk of niet’
    De Slimme Zaak: symposium met thema's zoals energie- en kostenbesparing, subsidies en voedselverspilling.

13.30 Netwerken en Trend Walk & Talk: CONTRAST neemt je mee in de wereld van Essentie-Efficiëntie, waar partners van het TrendLAB in co-creatie concepten hebben nagebouwd en trends en innovaties tot leven laten komen.  

14.30 Side events en bezoek Horecava 2026

Partners De Slimme Zaak

Loading component...

Loading component...

Meld je aan

De horeca heeft de toekomst, maar alleen als die ook duurzaam is. Tijdens dit inspirerende programma voor vooruitstrevende horecaondernemers ontdek je hoe slimme, haalbare stappen richting verduurzaming leiden tot meer rendement én een sterkere sector. Van circulaire concepten tot energiebesparing en bewuste keuzes in food: samen maken we zichtbaar hoe je duurzaam onderneemt zonder concessies te doen aan beleving of winst.

Wil je op de hoogte blijven van de symposia en de rest van het programma van Horecava 2026? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Loading component...

Loading component...