Webtraining Voedingscentrum: ontdek jouw verleidingskracht
Advertorial Food en Wine Duurzaamheid Horecaondernemer

Ontdek jouw verleidingskracht in 15 minuten

Aangeboden door: het Voedingscentrum
donderdag, 2 mei 2024

Wil jij snelle en praktische inspiratie om je gasten te kunnen helpen gezonde en duurzame keuzes te maken? Daarin sta jij niet alleen. Daarom biedt het Voedingscentrum nu de webtraining ‘Ontdek jouw verleidingskracht’ aan. Daarmee stoom jij jezelf in 15 minuten klaar om betere keuzes onweerstaanbaar te maken.

De webtraining is voor iedereen die werkt in de catering. Spelenderwijs ontdek je meer over gezond en duurzaam eten en hoe je jouw gasten daar automatisch naartoe trekt. Natuurlijk krijg je ook de kans om je verleidingskracht te testen. Er is geen inlog nodig. En smaakt het naar meer? Laat je e-mailadres achter en het Voedingscentrum houdt je op de hoogte. Je ontvangt dan ook een gratis kookboek ‘Lekker voor weinig’ (zolang de voorraad strekt). 

Kiezen jouw gasten echt zelf?

Het lijkt misschien of je gasten zelf kiezen, maar de geur van versgebakken broodjes, kleurrijke reclames van hamburgers en een ander die geniet van een heerlijke tosti... Al deze signalen sturen hun keuzes, vaak zonder dat ze het merken. En we weten: de meeste mensen willen gezonder en duurzamer kiezen. Een mooie kans voor jou dus! Want dat betekent dat jij, jouw gasten kunt helpen om die keuzes te maken. 

Hoe? Ontdek jouw verleidingskracht

Met deze webtraining maak je laagdrempelig kennis met de basis die nodig is om betere keuzes onweerstaanbaar te maken. Aan de hand van  inspirerende voorbeelden, take-aways en prikkelende oefeningen ontdek je meer over gezond en duurzaam eten en hoe je je gasten hiertoe kunt verleiden. Dit geeft je ook inzicht in waar je staat samen met je collega’s. 

Samen gezonder en duurzamer

Een gezonde eetomgeving creëren doen we samen. Verandering gaat niet van de ene op de andere dag. Dat kost tijd en energie. Dat geldt niet alleen voor jou als medewerker, maar ook voor je gasten. Luister daarom naar de behoeften en wensen van je gasten, deel je ideeën met je collega's en blijf openstaan voor nieuwe mogelijkheden. Als we ons er samen voor inzetten, hebben we een positieve impact op de gezondheid van onze gasten en de planeet. Deel de webtraining vooral ook met je collega’s en kijk samen wat jullie stap voor stap kunnen doen om het verschil te maken. Want met kleine veranderingen in grote aantallen, heb je grote impact!

Ga direct naar de webtraining. Of klik op onderstaande banner.