OCEAN SPRAY – STANDAARD OP DE KAART: ALCOHOLVRIJ

Aangeboden door: GranFood BV
dinsdag, 2 maart 2021

De verkoop van alcoholvrij neemt al een aantal jaar toe. Een gezond en lekkere alternatief voor bier, wijn of borrel is dan ook niet meer weg te denken van de drankenkaart. De vruchtendranken van Ocean Spray Cranberry sluiten hier goed bij aan en zijn perfect om de heerlijkste drankjes mee te mixen. De opvallende zoetzure smaak van de cranberry geven de cocktails een verrassende bite.

Veel mensen drinken een maand lang geen alcohol in januari. Maar ook de rest van het jaar is het niet of minder drinken van alcohol een trend, zeker bij twintigers en dertigers. Hoe komt dat?

Steeds meer mensen en vooral jong volwassenen, kiezen tegenwoordig bewust voor een verantwoorde levensstijl. Ze eten minder vlees, meer groenten en gaan bewuster om met het gebruik van alcohol. Ze sporten ook regelmatig, lekker buiten hardlopen of zweten in de sportschool en dat gaat gewoon minder lekker met een kater.

Verder is het nu veel normaler om een alcoholvrij drankje te kiezen. Vroeger kreeg je nog wel eens een opmerking, maar dat is allang niet meer zo. We staan steeds meer bij stil bij de vraag of we wel zin hebben in alcohol en of het wel verantwoord is want er moet nog gesport worden of naar huis gereden.

Het is geen kortstondige hype – de verkoop van alcoholvrij neemt al een aantal jaar toe. Een gezond en lekkere alternatief voor bier, wijn of borrel is dan ook niet meer weg te denken van de drankenkaart.
De vruchtendranken van Ocean Spray Cranberry sluiten hier goed bij aan en zijn perfect om de heerlijkste drankjes mee te mixen. De opvallende zoetzure smaak van de cranberry geven de cocktails een verrassende bite.

Deze bijzondere vruchtendrank met antioxidant Vitamine C biedt heel veel mix mogelijkheden voor elke alcoholvrije drankenkaart.
Probeer eens de goedheid van de cranberry in een Redrunner, Cranberry Spritzer of Virgin Mojito! En dit is nog maar een kleine greep uit de verschillende cocktails die met Cranberry sap zijn te maken.

Voor meer inspiratie: kijk eens op http://www.oceanspray.nl

OCEAN SPRAY

Ocean Spray Vruchtendrank Cranberry Classic 1 l Fles 
Ocean Spray Vruchtendrank Cranberry Classic 0% suiker toegevoegd 1 l Fles
Ocean Spray Vruchtendrank Cranberry Blueberry 1 l Fles