Laatste kans! Meld jouw product / dienst hier aan voor de Horecava Innovation Awards

OCEAN SPRAY

Sinds 1930 is Ocean Spray gegroeid tot een coöperatief van 700+ telers. Wereldwijd marktleider in cranberry producten en nr. 1 in cranberry sapdrink in Nederland en België. Cranberry’s zijn rijk aan antioxidanten en het is goed om ze elke dag te eten. Of te drinken. Heerlijk in een cocktail of mocktail, dus uitermate geschikt als cross-sell met bijvoorbeeld prosecco, bruiswater of gemberbier.


Ocean Spray – Proef de kracht van cranberries

De geschiedenis van de cranberry dateert van honderden jaren geleden. Lang voor de komst van de Pilgrim Fathers in Noord-Amerika in 1620 maakten de Indianen al overlevingscake van cranberries en waren zij op de hoogte van de gezondheidsbevorderende eigenschappen van cranberries. Cranberries zijn rijk aan antioxidanten en zijn goed voor de gezondheid; cranberries zijn onder andere gelinkt aan het voorkomen van blaasinfecties.

Sinds 1930 biedt Ocean Spray een assortiment overheerlijke cranberryproducten aan en maakt hiervoor gebruik van de allerbeste cranberries uit de Verenigde Staten, Canada en Chili. De cranberries voor Ocean Spray worden zorgvuldig geteeld, verzorgd en geoogst, waardoor Ocean Spray producten alleen de allerbeste cranberries bevatten.

Ocean Spray cranberry sap drinks hebben een frisse, zoetzure en unieke smaak en bevatten al het goede van de cranberry. Ocean Spray is verkrijgbaar in een aantal heerlijke smaken waaronder Cranberry Classic, Cranberry & Blackcurrant en Cranberry & Blueberry. De verschillende varianten zijn ook heerlijk als ingrediënt in cocktails.

Het Ocean Spray assortiment bevat naast verschillende varianten sap drinks ook Cranberry sauce. Ocean Spray Cranberry sauce is een heerlijke fruitige compotes gemaakt volgens origineel recept welke heerlijk zijn als toevoeging aan wild, gevogelte, pannenkoeken en andere desserts.

Voor meer informatie, ga naar www.oceanspray.nl of www.oceanspray.be of volg ons op of www.facebook.com/OceanSprayNL of www.facebook.com/OceanSprayBE.


Neem direct contact op met GranFood BV

Meest recente berichten van GranFood BV

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi merk! Heb jij als horeca professional ook ervaring met dit merk? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over dit merk

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Bekijk meer producten van OCEAN SPRAY
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!