Hetelucht technologie Fritessa
Fast Casual Duurzaamheid Grootkeuken

Innovatie in snelle dienstverlening: Fritessa transformeert het speelveld

Aangeboden door: Fritessa
dinsdag, 6 februari 2024

Heerlijke friet in 90 seconden door hete lucht technologie. Geen frituurolie en geen afzuigkap nodig. Alleen 230V. Fritessa is trots op haar lancering op Horecava 2024, en bedankt haar bezoekers voor de overweldigende positieve reacties. Van chef-koks tot horecaondernemers tot groothandelaren, de interesse voor Fritessa's producten was groot.

In een wereld waar snelheid en kwaliteit hand in hand moeten gaan, heeft Fritessa zich gevestigd als een baanbrekende kracht in de quick-service-industrie en daarbuiten. Met een innovatieve benadering die snelheid, duurzaamheid en gebruiksgemak combineert, belichaamt Fritessa de toekomst van snelle, efficiënte bereiding.

Snelheid heruitgevonden

Het kloppende hart van Fritessa's revolutie zijn de high-speed oven, de Fritessa Fairfryer One, en voorgeportioneerde frietbakjes, de Fritessa French Fries Box, een combinatie dat de definitie van 'snelheid' opnieuw vormgeeft. De Fritessa Fairfryer One kan een heerlijke portie friet bereiden in slechts 90 seconden door middel van speciale hete lucht technologie, waardoor de wachttijd voor hongerige klanten tot een minimum wordt beperkt en de mogelijkheid tot het serveren van een portie friet zich uitbreidt naar locaties waar frituurolie ongewenst of verboden is. Dit niet alleen verhoogt de efficiëntie, maar opent ook nieuwe mogelijkheden voor ondernemers die graag 's werelds populairste warme snack willen verkopen.

Duurzaamheid als kernwaarde

Fritessa omarmt duurzaamheid als een fundamentele waarde. De producten zijn ontworpen met het oog op milieubewustzijn, van energie-efficiënte ovens tot volledig recyclebare, voorgeportioneerde kartonnen bakjes. Deze holistische benadering onderstreept Fritessa's inzet voor een groenere toekomst.

Kenmerken die schitteren

Plug-and-Play Gemak: Fritessa's ovens zijn ontworpen voor directe integratie, waardoor ondernemers met minimale training snel aan de slag kunnen. Onze ovens maken gebruik van een 230V aansluiting, waardoor deze breed inzetbaar is in de keuken, of daarbuiten. Daarnaast is afzuiging niet nodig, wat ook bijdraagt aan de inzetbaarheid van Fritessa's producten.

Voorgeportioneerde genialiteit

Verminder verspilling en vereenvoudig het beheer met Fritessa's voorgeportioneerde frietbakjes, een slimme oplossing voor een gestroomlijnde bedrijfsvoering.

Samen opnieuw definiëren

Fritessa streeft ernaar de verwachtingen van operators en consumenten in de snelle dienstverlening te herzien en te overtreffen. Of het nu gaat om het optimaliseren van bestaande bedrijfsvoeringen of het introduceren van vernieuwende menu-opties, Fritessa is de katalysator voor verandering.