GREEN HEROES – Topsellers 100% vegan

Aangeboden door: SALOMON FoodWorld GmbH
maandag, 31 mei 2021

De Homestyle Burger, de Crunchy Chik'n Burger en de Knusper Schnitzel - deze SALOMON topsellers nu als plant based. 100 % tarwe, met een zelfde authentieke smaak als het origineel.

Een specialiteit voor elke smaak

Vandaag de dag is het daarom belangrijk om zowel vleesliefhebbers, flexitariërs, vegetariërs als veganisten aan te spreken – uit te dagen met trendy culinaire avonturen . Dit is een bijzondere opgave voor restauranthouders. Men wordt geconfronteerd met meer diverse en complexere wensen  terwijl de capaciteit in de keuken gelijk blijft. SALOMON FoodWorld® biedt hiervoor nu nieuwe oplossingen.

De GREEN HEROES zijn 100% veganistische innovaties waarmee restauranthouders zich kunnen onderscheiden: de HEROES zorgen voor aangename ervaringen die de gasten  thuis niet kunnen beleven en zorgen  in het assortiment van ieder restaurant  voor een modern profiel . En een pluspunt voor de keuken: de handling blijft hetzelfde!

  •  De GREEN HEROES Homestyle Burger overtuigt iedereen – van vleesfijnproevers tot veganisten: rul en sappig als een runderhamburger, de veganistische HERO gemaakt van 100% tarweproteïne scoort met dezelfde smaak en uitstraling!
  • De GREEN HEROES Crunchy Chik’n® Burger gemaakt van 100% tarweproteïne verbaast met een Chik’n® taste die niet van het authentieke product te onderscheiden is. Ook de bijzonder knapperige cornflakes zijn van een milde kruidigheid – echt heroïsch!
  • De GREEN HEROES Knusper Schnitzel op basis van 100% tarweproteïne is als het origineel: smaak, textuur en het karakter van de typische knapperige panade maken het tot een echte plant based tweeling van de Knusper Schnitzel.

De veganistische productinnovaties 2021 zijn uitsluitend ontwikkeld voor de foodservice markt en zijn enkel verkrijgbaar in de groothandel. Ook met dit nieuwe veganistische concept kunnen SALOMON-klanten gemakkelijk iedere individuele voorkeur van hun gasten invullen.  Vleesliefhebber, flexitariër, vegetariër of veganist.