SALOMON FoodWorld GmbH


Onze missie: gasten enthousiast maken

Wij zijn SALOMON FoodWorld®. Enthousiasmeren is onze tweede natuur. Want onze specialiteiten zijn uniek gekruid: met vernieuwing, succes en emoties!

100% foodservice met drievoudige vakkennis

Als specialist en marktleider binnen de foodservice beschouwen we het al meer dan 40 jaar als onze opdracht gasten enthousiast te maken. Daar concentreren we ons volledig op – zonder uitstap naar de retail! Wij zijn uw betrouwbare partner, want we houden contact met koks en gastronomen, uw gasten, en de nieuwste trends. Profiteer van onze drie sterke competentiegebieden:

1. Impulsen door innovatie-competentie

Wij ontwikkelen niet alleen producten, maar ook ideeën! Met onze innovaties, zoals de eerste Buffalo Chik’n® Wings van Europa, zetten we steeds weer opvallende statements in de markt. Dankzij fijngevoelige trendscouts, creatieve productontwikkelaars en onze vertrouwde foodservice-monitoring komen we met trendy food-vernieuwingen, die zich altijd onderscheiden van de anderen!

2. Succes door producenten-competentie

Wij leveren niet alleen food, maar ook merkkwaliteit! Want dat is de basis voor uw succes. Daarom voldoen onze producten aan de hoogste veiligheids-, kwaliteits- en smaakeisen – bewezen door de uiterste transparantie van onze waardeketen. Ook wat dat betreft zijn wij trendsetters!

3. Emoties door marketing-competentie

Wij stillen niet alleen honger, we maken ook gelukkig! Uw gasten enthousiast maken motiveert ons – ze moeten tenslotte steeds weer terugkomen. Wij inspireren u tot nieuwe producten en doeltreffend EATertainment – we leveren het EATerquipment graag mee. En wie ons Culinary Code System test, kan zelfs geheime wensen vervullen!

 

ONZE MISSIE: GASTEN ENTHOUSIASMEREN!

Wij zijn al 35 jaar actief als foodservicespecialist voor alle eetmomenten met Finger Food, Burger & Wraps, Schnitzel en gehaktproducten, om samen met koks en gastronomen te slagen in onze missie. Onze creatieve belevingswereld, ons grote, diverse aanbod in Europa en onze productinnovaties zetten altijd de standaard in de detailhandel- en horecamarkt. Kies ons als uw partner. Wij staan altijd betrouwbaar, snel en flexibel voor

Contactinformatie

Nordring 13
63762 Grossostheim-Ringheim
Duitsland

+4960265060
office-int@salomon-foodworld.com
https://www.salomon-foodworld.com/nl


Neem contact op met SALOMON FoodWorld GmbH

Berichten van SALOMON FoodWorld GmbH
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!