CheeseDog: de kaasinnovatie van Vergeer Holland
Horeca Inspiratie Fast Casual

De CheeseDog: een geniale kaasinnovatie in de snackindustrie

Aangeboden door: Vergeer Holland
donderdag, 22 februari 2024

Wie houdt van kaas zal deze snacksensatie absoluut kunnen waarderen. Onze CheeseDog® heeft een echte bite. En wees gerust: deze dog bijt niet terug! Door de krokante buitenlaag en de smeuïge inhoud heb je een echte kaassnack in handen die de stevige trek stilt! Met elke hap van de CheeseDog® bijt je letterlijk in de Hollandse kaasrevolutie.

Deze nieuwe kaasinnovatie is een vers product waarmee je alle kanten op kunt. Het is een snack die gemakkelijk te bereiden is. Bovendien kan elke kok er zijn eigen draai aan geven om er de meest smakelijke creaties van te maken. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar alle creaties die jullie ervan weten te maken.


Introductie van de CheeseDog

De introductie van onze CheeseDog® tijdens Horecava 2024 is een groot succes geweest. Wij stonden met onze beursstand in hal 12 en we hadden zelfs een speciale CheeseDog® foodtruck staan bij ingang K. We hebben op beide locaties alleen maar positieve reacties mogen ontvangen. Dat maakt ons natuurlijk erg trots en enthousiast. Wij kunnen dan ook niet wachten om de CheeseDog® met het grote publiek te kunnen delen!

De CheeseDog® is vanaf april verkrijgbaar bij groothandels en klaar om door jou bereid te worden. Onze CheeseDog® is een uniek item in het assortiment van elke horecaspeciaalzaak. Het is de nieuwe smaaksensatie van echte Hollands kaasmeesters, en dat is te proeven. Wil je meer leren over onze fantastische CheeseDog®? Kijk hiervoor op de website van CheeseDog.

De CheeseDog® is bedacht en ontworpen door de kaasmeesters van Vergeer Holland. De CheeseDog® is een bijzondere aanvulling op ons veelzijdige aanbod aan kazen. Het idee is ontstaan, omdat wij vinden dat Nederland klaar is voor een nieuw oer-Hollands product. Innovatief en bijzonder, en dat is gelukt! Wij zijn er dol op en we verwachten dat jullie dat ook zullen zijn.

Dat deze kaassnack ook nog eens vegetarisch is, is natuurlijk mooi meegenomen. Veel mensen zijn op zoek naar dagelijkse alternatieven voor vlees. Gezonde, duurzame producten worden steeds belangrijker. Fastgood in plaats van fastfood. Dit leidt tot een toename in de vraag naar kaasproducten.

 

Wat maakt de CheeseDog® zo uniek?

De CheeseDog® is een vers product gemaakt van echte kaas. De snack bestaat voor maar liefst driekwart uit kaas en zorgt daarmee voor een ware smaakexplosie. De krokante buitenlaag en de smeuïge inhoud creëren de perfecte combinatie. Met een beetje fantasie kunnen de meest smaakvolle creaties worden gemaakt. De CheeseDog® is veelzijdig en echt cheeselicious! De CheeseDog® is vanaf april verkrijgbaar in de groothandels en klaar om omgetoverd te worden tot de snacksensatie van 2024. Wij kijken er enorm naar uit om onze heerlijke CheeseDog® te zien en proeven in alle horecazaken van Nederland. Zoals wij zouden zeggen; We couldn’t make it more cheesy!