Fast Casual De Lekkerste Wedstrijden Beursnieuws

De 8 Lekkerste Wedstrijden tijdens Horecava 2023

Aangeboden door: Horecava
dinsdag, 4 oktober 2022

Een nieuwe naam en nieuwe categorieën; eigenlijk wilde Stichting de Lekkerste Wedstrijden deze opzet tijdens de Horecava 2020 presenteren. Door corona ging de beurs echter twee jaar lang niet door. In 2023 staat gelukkig een nieuwe Horecava op de agenda. Dit zijn de wedstrijden van het Nederlands Kampioenschap, voorheen de Lekkerste Wedstrijden.

Het Lekkerste Broodje, in 2023 het NK Lekkerste Broodje, is de oudste en langstlopende categorie van de Lekkerste Wedstrijden. Ook de Lekkerste Burger is een vertrouwde categorie, die in 2023 gezelschap krijgt van het NK Lekkerste Vegan Burger.

NIEUW: Italiaanse dag

Loaded Fries is een categorie die nog maar enkele jaar oud is, maar wel laat zien hoe creatief de kandidaten kunnen zijn met ’s lands favoriete aardappelproduct. Nieuw zijn het NK Pizza bakken en het NK Lekkerste Pasta. Deze worden georganiseerd tijdens de Italiaanse dag.

De acht titels waar tijdens Horecava 2023 om gestreden gaat worden. Klik op de links voor meer informatie over de categorieën:

NK Lekkerste Broodje
NK Lekkerste Burger
NK Lekkerste Vegan Burger
NK Loaded Fries
NK Pizza bakken
NK Lekkerste Pasta
Lekkerste Pannenkoek
Lekker Anders

Inschrijven voor 2023

Deelnemers kunnen zich vanaf nu hier inschrijven. Het Nederlands Kampioenschap (voorheen de Lekkerste Wedstrijden) vindt plaats tijdens de Horecava 2023, van maandag 9 tot en met donderdag 12 januari 2023. Lees op onze pagina van de Lekkerste Wedstrijden meer over de verschillende wedstrijden en bekijk het programma.