Food en Wine Start-ups en Innovatie Duurzaamheid

3 duurzame Start-ups waar het nu heel goed mee gaat

Aangeboden door: Horecava
woensdag, 15 juni 2022

Volgens het CBS halen 50% van de start-ups hun doelen niet in de eerste vijf jaar. Bij de bedrijven die meedoen aan Start-up in de spotlight van Horecava is dat anders. Veel van deze starters groeien uit tot heel succesvolle ondernemingen. Hieronder 3 start-ups waar het heel goed mee gaat.

Too good to go

Wie heeft er nog nooit gehoord van “Too good to go”? De app waarin restaurants hun surplus kunnen aanbieden zodat eten niet onnodig wordt weggegooid. De van oorsprong Deense start-up is nu al weer bijna vijf jaar in Nederland actief. Lees hier hoe Horecava al in 2019 succesvol met hen samenwerkte.

Lees meer

Karma Kebab

Kebab die geen schade aanbrengt aan je karma. Karma kebab is namelijk 100% plantaardig. Karma Kebab is de winnaar van de Horeca Innovation Award 2021 en staat ondertussen bij meer dan 150 restaurants op de menukaart. Ook ligt het in het schap bij horeca-groothandels, zoals Sligro en Bidfood, maar ook bij verschillende supermarkten, zoals DekaMarkt en Coop.

Lees meer
duurzame start up

Vegan masters

Vegan masters is een bedrijf met een duidelijke missie,  het ‘veganizen’ van de wereld. In 2019 had Danny Galliart grote plannen en anno 2022 liggen zijn producten in de supermarkt, zijn ze online te bestellen en kun je een abonnement nemen op de vegan masters producten.

Lees meer
Wil jij ook je start-up tot een succes maken? Een interview op Horecava.nl is een goede stap in de richting. Stuur een e-mail naar horecava@rai.nl.