Foodservice Award 2022
Fast Casual Food en Wine Wedstrijden

Zuivelhoeve terechte winnaar Foodservice Award 2022

Aangeboden door: Horecava
donderdag, 10 maart 2022

De winnaars van de ‘Foodservice Awards’ 2022 zijn bekend! Na het uitstellen van de bekendmaking wegens de lockdown en onzekerheid zijn de prijzen vandaag eindelijk overhandigd tijdens een feestelijke lunch in restaurant Trammmhuys in Voorburg. Chefkok Pierre Wind had speciaal voor de uitreiking een lunch van negen gangen ontwikkeld die stonden voor de negen categorieën van de prijsuitreiking. De Zuivelhoeve nam dit jaar de ‘overall’ titel in ontvangst en is daarmee verkozen tot het meest favoriete Foodservice bedrijf van de consument.

Pierre Wind reikte de Foodservice Award uit

Chefkok Pierre Wind had speciaal voor de uitreiking een lunch van negen gangen ontwikkeld die stonden voor de negen categorieën van de prijsuitreiking. De Zuivelhoeve nam dit jaar de ‘overall’ titel in ontvangst en is daarmee verkozen tot het meest favoriete Foodservice bedrijf van de consument.

Het menu verraadt de uitslag

Lees meer over Foodservice Award >>Normaliter zouden de prijzen worden uitgereikt op het podium van de Horecava. Om de winnaars alsnog in het zonnetje te zetten is er een samenwerking met chefkok Pierre Wind opgezocht. Hij ontwikkelde negen bijzondere gangen, variërend van een Vegan oester tot een live gerookte zalm, en creëerde zo de basis voor de uitreiking.

In totaal zijn er negen categorie-awards uitgereikt in de categorieën: Fastservice, Klassieke Horeca, Leisure, Marktkramen, Snackbars, Speciaalzaken, Thuis eten, To go en Warme Maaltijdberzorging. Kwalitaria nam twee prijzen in ontvangst, namelijk die van snackbars en warme maaltijdbezorging. Andere winnaars zijn Domino’s Pizza, Brownies&Downies, Landal Greenparks, ’t Stoepje, Vegan Masters, AH to go en Zuivelhoeve.

Overall winnaar Zuivelhoeve scoorde een eindcijfer van 8,68 en scoorde vooral hoog op de aspecten kwaliteit en gastvrijheid. Hiermee liet Zuivelhoeve runners-up Brownies&Downies (8,38) en ’t Stoepje (8,23) achter zich.
Horecava Fast Casual

Alle winnaars Foodservice Award 2022

Fastservice Domino’s Pizza
Klassieke Horeca – Out of Home Brownies&Downies
Leisure Landal Greenparks
Marktkramen ‘t Stoepje
Snackbars Kwalitaria
Speciaalzaken Zuivelhoeve
Thuis eten Vegan Masters
To Go AH to go
Warme maaltijdbezorging Kwalitaria
Overall titel Zuivelhoeve