Zaanse sauzen in een portieverpakking!

Aangeboden door: Van Oordt The Portion Company
donderdag, 21 januari 2021

Nieuw in ons assortiment: maar liefst zes varianten van Zaanse Sauzen in een portieverpakking. Vindt hier onze complete Zaanse productielijn, inclusief Zaanse Veganaise!

Nieuw in ons assortiment: maar liefst zes varianten van Zaanse Sauzen in een portieverpakking! Mayonaise, Fritessaus, Veganaise, Tomaten Ketchup, Curry Ketchup en Fijne Mosterd. De sauzen kenmerken zich aan authentieke recepturen en een unieke smaaksensatie.

Zaanse Mayonaise in sticks

Een groot begrip in Nederland, Zaanse Mayonaise. Zowel nationaal en internationaal door echte liefhebbers erkend als de lekkerste! Mede dankzij het unieke recept dat bestaat uit 80 procent olie en zes procent eigeel. Bovendien al meer dan 90 jaar de maatstaf voor de smaak van échte mayo. Bij Van Oordt verkrijgbaar in praktische sticks met een inhoud 18 ml. Ideaal te serveren bij frietjes en snacks.

Nieuw in het assortiment: Zaanse Veganaise

De nieuwste saus in ons assortiment is Zaanse Veganaise! Dé Veganistische mayonaise met dezelfde volle smaak van echte Zaanse Mayonaise. Veganaise is 100 procent plantaardig, ei-, gluten- en lactosevrij. Daarnaast bestaat het recept uit kurkuma, spinazie- en rozemarijnextract. Perfect te serveren met friet, of andere veganistische snacks. Vanaf heden is deze trendy smaakmaker verkrijgbaar in handige sticks met een inhoud van 18 ml. De enige vegan mayo sticks op de markt!Zaanse Veganaise in sticks

Zaanse smaakmakers in een portie

Naast échte Zaanse Mayonaise en Veganaise, vindt u bij Van Oordt ook Zaanse Fritessaus, Tomaten Ketchup, Curry Ketchup en Fijne Mosterd in sticks. Deze kleine verpakkingen zijn ideaal om mee te geven bij onder andere afhaalmaaltijden.

Verpakkingen Zaanse sauzen in stick

Onze complete Zaanse productielijn is verkrijgbaar in praktische dispenserdozen. Deze kunt u gemakkelijk op een centrale plek neerzetten. Voor de Zaanse Mayonaise, Fritessaus, Veganaise, Tomaten Ketchup en Curry Ketchup bevat één doos 200 stuks. Een dispenser met Fijne Mosterd bevat 500 stuks.

Zaanse Sauzen in sticks in praktische dispenserdozen

Indien een dispenserdoos te groot is voor het uitgiftepunt, kunt u voor Zaanse Fritessaus, Tomaten Ketchup en Fijne Mosterd ook kiezen voor handige transparante silo’s.

Vraag een gratis monster aan!

Interesse in Zaanse sauzen in een portieverpakking? Maak kennis met het product! Vraag op onze website direct een gratis monster aan. Indien u meer informatie wilt over het product, kunt u eenvoudig het online contactformulier op onze bedrijfspagina invullen. Wij nemen graag contact met u op.