Eten RIJKS®restaurant thuis laten bezorgen

Aangeboden door: Horecava
dinsdag, 12 mei 2020

Vanaf vandaag kun je eten van RIJKS* restaurant thuis laten bezorgen. De Corona-crisis zet ondernemers en restaurants die noodgedwongen de deuren moeten sluiten aan tot creatieve oplossingen, zo ook chef Joris Bijdendijk van RIJKS*.

Zaterdag kondigde Joris Bijdendijk op Instagram aan dat RIJKS* vanaf vandaag een 3-gangenmenu aan huis zal leveren. Net zoals alle andere horecazaken, dient ook RIJKS* de deuren te sluiten door de pandemie.

Bezorgservice RIJKS*

“We bieden een 3-gangenmenu aan voor €32,50. Als dat lekker loopt, zullen we meerdere gerechten blijven toevoegen aan het aanbod”, meldt het restaurant via hun Instagram-kanaal. Wat je precies van dat 3-gangenmenu kan verwachten, is nog even afwachten tot 18u vanavond. Vanaf dan zal je via Uber Eats en Deliveroo een bestelling kunnen plaatsen. De bezorgdiensten blijven dus draaiende, maar nemen wel extra maatregelen om te garanderen dat je geen fysiek contact met de rider hebt.

Impact op horecazaken

Door het Corona-virus moeten alle horeca-zaken in Nederland de deuren sluiten tot en met 6 april. Voor horeca-uitbaters is de impact gigantisch. RIJKS legt uit hoe je horeca toch nog kan steunen in deze uitzonderlijke tijden: “Als je ons – of andere restaurants – wil helpen, stel je reservatie dan uit naar een later moment in plaats van je reservatie te annuleren of koop een waardebon via onze website”.

Wil je vanavond al een menu van RIJKS op je bord? Je kan vanaf 18u een bestelling plaatsen via Uber Eats of Deliveroo.

Vanaf vandaag kun je eten van RIJKS restaurant thuis laten bezorgen!