Sublime maakt smaakvolle radio op de Horecava

Aangeboden door: Horecava
vrijdag, 10 januari 2020

Volgende week is Soul & Food Week bij Sublime, en waar kunnen we dat beter vieren dan op de Horecava, de grootste horecavakbeurs van Nederland! Daarom zenden we daar de hele week live uit.

Met de Soul & Food Week besteedt Sublime aandacht aan lekker eten waar de consument, de maker en het milieu blij van worden; van tonijnsushi waar geen vis aan te pas komt, tot 3D geprinte pizza’s. En natuurlijk draaien we de hele week de lekkerste soul, funk en jazz als voedsel voor de ziel.

In de ochtendshow Sublime Sunrise (7u – 9u) gaat presentator Jaap Brienen in gesprek met bijzondere gasten op de Horecava. Ieder uur op half hoor je in het Nieuws van de Vooruitgang de laatste updates en trends op het gebied van foodinnovatie.

Tussen 18u en 20u is het tijd voor de smakelijkste platen met jazz virtuoos en presentator Hans Mantel: let’s get cooking met klassiekers als Salsa Picante, Mo’ Greens Please en The Main Ingredient. 

Ook de socials van Sublime zijn deze week om van te watertanden. Presentator Susan de Vries doet verslag van de meest bijzondere en smakelijke trends op de Horecava: van een DNA-diner tot tips voor food-fotografie.

Schakel in op 90.7 FM, ga naar de site of check onze socials.


Noot voor redacties (niet ter publicatie):
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein de Haas-Hebink, Brand marketing manager van RAI Amsterdam. Bereikbaar via +31 (0)6 15 45 42 97 en e-mail op m.d.haas@rai.nl