Schrijf je in voor het NK koken! Durf jij de uitdaging aan?

Aangeboden door: Horecava
vrijdag, 11 juni 2021

Op 10 t/m 13 januari 2022 gaat Horecava weer van start met de fysieke beurs! Daarbij is het Gastronomische Gilde ook weer aanwezig met mooie wedstrijden zoals HANOS Gouden koksmuts, het NK Leermeester - Leerling en het NK Jonge koks t/m 25 jaar.

HANOS Gouden Koksmuts

De HANOS Gouden Koksmuts wedstrijd vindt ieder jaar plaats tijdens Horecava, in een spectaculaire setting in de Gilde Arena in RAI Amsterdam. De fanatieke deelnemers koken diverse gerechten met een black box, waarin voor elke gang andere (verplichte) ingrediënten zitten. Het winnende team gaat niet alleen met de felbegeerde titel naar huis, maar ook met mooie prijzen! Net zoals de succesvolle editie begin 2020 verzorgt het Gastronomisch Gilde, met samenwerkingspartner HANOS Internationale Horecagroothandel, in 2022 de HANOS Gouden Koksmuts-wedstrijd. Het Roode Koper ging de afgelopen keer met de felbegeerde titel naar huis. Zijn jullie de volgende winnaars?

Winnaars Gouden Koksmuts | Horecava

Is jouw keukenbrigade stressbestendig, competitief ingesteld en creatief met ingrediënten die jullie ter plekke aangereikt krijgen? Strijd dan mee voor de meest gewilde prijs voor fanatieke wedstrijdteams van toprestaurants. Een voorwaarde voor deze wedstrijd is dat de chef een SVH Meesterkok is of dat de chef een Michelinster heeft.

Schrijf je in voor de Hanos Gouden Koksmuts

Foto: Gastronomisch Gilde

NK Leermeester – Leerling

Welk fanatiek Leermeester-Leerling duo zal de prestatie van de winnaars van vorig jaar, Rob Wijnen en Timon Verhees van Restaurant d’Ouwe Tramhalte, evenaren of zelfs overstijgen? Het Nationaal Kampioenschap Leermeester-Leerling, verzorgt door het Gastronomisch Gilde, vindt volgend jaar op dinsdag 11 januari opnieuw plaats tijdens Horecava.

Vorm jij een topteam met jouw keuken collega, kunnen jullie goed omgaan met tijdsdruk en zijn jullie perfect op elkaar ingespeeld? Strijd dan mee voor de winst!

Schrijf je in voor NK Leermeester - Leerling

Foto: Gastronomisch Gilde

NK Jonge Koks t/m 25 jaar

Welke jonge kok is het meest gepassioneerd, bestand tegen ‘een beetje’ stress en kan creatief omgaan met onverwachte producten uit een black box? Het winnende talent gaat niet alleen met de felbegeerde titel naar huis, maar ook met mooie prijzen! Wie treedt volgend jaar in de voetsporen van NK Jonge Kok Sebastiaan Follong – voorheen van Restaurant De Leest om de meest gewilde prijs onder de jongste deelnemers in de wacht te slepen? Ontdek het op woensdag 12 Januari 2022 tijdens Horecava.

Ben jij een gepassioneerde kok, bestand tegen (een beetje) stress en kan je creatief omgaan met onverwachte producten uit een black box?
Strijd dan mee en maak kans op de meest begeerde titel onder alle jonge chefs.

Schrijf je in voor NK Jonge Koks t/m 25 jaar

Foto: Gastronomisch Gilde