Koude Dranken Horecatrends Inspiratie

Ontdek de nieuwste trends en dranken tijdens The Art of Drinks 2022

Aangeboden door: Horecava
dinsdag, 4 oktober 2022

The Art of Drinks brengt voor de tweede maal de mooiste drankmerken ter wereld samen in de Gashouder in Amsterdam. Op zondag 30 oktober en maandag 31 oktober 2022 kunnen professionals in de drankindustrie proeven van de beste producten en kennismaken met de nieuwste horecatrends. The Art Of Drinks combineert proeven, ontdekken en ervaringen delen met vakgenoten.

Walhalla voor drankprofessionals

Op The Art of Drinks staan de meest toonaangevende merken en distributeurs uit de industrie. Verwacht bekende wijnmakers, bierbrouwers en distillateurs, die samen met bartenders, sommeliers en chefs hun eindeloze liefde voor het vak delen. In totaal zijn er 70 verschillende stands, van trendy natuurwijnen tot alcoholvrije spirits, van speciaalbier tot fancy cocktails.

Workshops en seminars

Volg tijdens het evenement ook één van de tientallen verschillende workshops, masterclasses en seminars van internationaal erkende experts. Hier vind je onder andere proeverijen van bekende single malt whisky’s als Glengoyne en Loch Lomond, het beroemde wijnhuis Los Vascos uit Chili en de bijzondere Israëlische wijnen van Golan Heights Winery.

Live muziek en foodtrucks

Bij mooie dranken hoort natuurlijk ook goede muziek en lekker eten. Op zondag verzorgt het swingende Riverside Trio de livemuziek. Maandag zorgt het DJ-team van De Kopstootbar uit Amsterdam voor feest in de Gashouder. Ook zijn er verschillende foodtrucks te vinden op het festivalterrein, van perfecte espresso’s en cappuccino’s bij Buscaglione tot de high-end catering van Bistro Nomade.

Drie dagen drank

The Art of Drinks is een driedaags drankfestival. Op zaterdag (29 oktober) is er een publieksevenement waarvoor je tickets kan kopen. De zondageditie (30 oktober) is speciaal opgezet voor mensen werkzaam in slijterijen en speciaalzaken. Maandag (31 oktober) is The Art of Drinks specifiek gericht op professionals in de horeca.

Cocktail the Art of Drinks

Over de organisatie

The Art Of Drinks is een samenwerking tussen Albert van Beeck Calkoen en De Monnik Dranken. Eerder organiseerde Albert van Beeck Calkoen, alias Mister Cocktail, het bekende Gin Festival. Ook is hij co-organisator van de Amsterdam Cocktail Week. De Monnik Dranken is een toonaangevende importeur en distributeur van dranken uit Oldenzaal.


Beeldmateriaal door Ming Chao.

Bekijk het volledige overzicht van standhouders, hun merken en de plattegrond op de website van The Art of Drinks: https://theartofdrinks.nl

Beursvloer the Art of Drinks