Nieuw op Horecava 2018: de Pop Up Bar Experience

Aangeboden door: Horecava
vrijdag, 1 december 2017

Komende editie lanceert Horecava een nieuw concept in het segment Dranken; de Pop-upBAR Experience. In de karakteristieke sfeer van de Amsterdamse buurt 'De 9 Straatjes' zijn er pop-up bars, workshops en demonstraties.  

De aandacht gaat naar trends als smoothies, sappen en non-alcoholische cocktails. Daarnaast werkt de Horecava voor het eerst samen met de Amsterdam Cocktail Week. Na hun beursbezoek kunnen de bezoekers hun inspiratietour voortzetten in de bars van Amsterdam. Horecava vindt plaats van maandag 8 tot en met donderdag 11 januari 2018 in RAI Amsterdam.

Pop Up Bar Experience

De Pop Up Bar Experience is helemaal in de sfeer van ‘De 9 Straatjes’ in Amsterdam; oftewel charmant, karaktervol én hip. In de pop up bars, workshop en demo’s is aandacht voor alle nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van dranken, met de nadruk op smoothies en (non-alcoholische) cocktails. Alles passend bij het nieuwe thema van de beurs (Voel, hoor, zie, ruik en proef de toekomst) waarbij het draait om beleving en emotie in de horeca.

Samenwerking Amsterdam Cocktail Week

Horecava gaat samenwerken met de Amsterdam Cocktail Week: de meest trendy bars en eetgelegenheden organiseren een inspirerend programma door de stad. Op de stand van de Amsterdam Cocktail Week is een speciaal voor de Horecava ontwikkelde app te downloaden die laat zien wat er tijdens de beursweek te beleven is op het gebied van cocktails in Amsterdam. Ook na de beurs houden de Horecava en de Amsterdam Cocktail Week de bezoekers via de app op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de cocktailwereld.

Over de Amsterdam Cocktail Week

Amsterdam Cocktail Week is hét platform voor cocktails tussen merken, bars en de consument. De organisatie bestaat uit Albert ‘Mister Cocktail’ van Beeck Calkoen (Gin Day, Mister Cocktail), ‘TNT’ Timo Janse en Tess Posthumus (Difford’s guide NL, Perfect Serve Barshow Amsterdam, Flying Dutchmen Cocktails).

Over Horecava

De Horecava, de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de foodservice industrie, vindt plaats van maandag 8 tot en met donderdag 11 januari 2018 in RAI Amsterdam. De beurs is een uur extra open: van 10.00 – 18.00 uur. Bezoekers kunnen met één ticket meerdere dagen komen. Meer informatie is te vinden op www.horecava.nl. Horecava is ook te volgen op TwitterFacebookInstagramLinkedIn en Youtube.

 


Noot voor redacties (niet ter publicatie):
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein de Haas-Hebink, Brand marketing manager van RAI Amsterdam. Bereikbaar via +31 (0)6 15 45 42 97 en e-mail op m.d.haas@rai.nl