Kiest u ook voor 100 jaar culinaire geschiedenis?

Aangeboden door: Xandrion
dinsdag, 26 januari 2021

Sinds 1997 profiteren Xandrion deelnemers van scherpe condities op de sterke consumentenmerken van FrieslandCampina, zoals: Campina, Chocomel, Fristi, Optimel, Vifit...

Sinds 1997 profiteren Xandrion deelnemers van scherpe condities op de sterke consumentenmerken van FrieslandCampina, zoals: Campina, Chocomel, Fristi, Optimel, Vifit en Friesche Vlag houdbare (koffie)melk varianten. Daarnaast profiteren deelnemers via dit raamcontract ook van aantrekkelijke condities op de back of house oftewel professional merken van FrieslandCampina, zoals Debic, Campina Professioneel en Lattiz. Inmiddels kopen 775 Xandrion deelnemers voordelig in via het raamcontract met FrieslandCampina.

Over FrieslandCampina

FrieslandCampina behoort tot de zes grootste zuivelondernemingen in de wereld. Al meer dan 140 jaar produceren en verkopen zij consumentenproducten als zuiveldranken, kindervoeding, kaas en desserts. Naast deze consumentenproducten verkoopt FrieslandCampina ook diverse producten, zoals Debic en Campina professioneel voor de professionele gebruiker, zoals de (chef)kok en de bakker. Tevens verkopen zij ingrediënten en halffabricaten aan producenten van kindervoeding, de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische industrie.

Wat FrieslandCampina zo bijzonder maakt, is dat zij de gehele keten in eigen hand hebben. Alle zuivelproducten worden gemaakt met melk van eigen boeren en verkocht via eigen kanalen. De zuivel van FrieslandCampina voldoet aan het ‘On the way to PlanetProof’-keurmerk. Een duurzaamheidskenmerk die bijzonder veel aandacht vraagt voor de combinatie dier, natuur en klimaat. Zo vraagt PlanetProof om lagere emissies van bijvoorbeeld CO2 en methaan en hogere scores op het gebied van dierenwelzijn en biodiversiteit. Ook stelt PlanetProof normen op het gebied van weidegang en eiwit van eigen land.

100 jaar culinaire geschiedenis met Debic

In 2020 vierde zuivelmerk Debic het 100-jarig bestaan. Debic is een professioneel zuivelmerk voor chef-koks, patissiers en andere professionals in de foodservice industrie. Debic’s producten en services helpen foodservice professionals om efficiënter te werken, zodat ze zich kunnen concentreren op het creëren van creatieve gerechten. Debic ondersteunt op deze manier foodservice professionals al langer dan een eeuw. Samen hebben ze al 100 jaar aan culinaire geschiedenis gecreëerd.

Efficiënt creatieve gerechten creëren

Kies voor kwaliteit en creativiteit met de producten van Debic en Lattiz en lift mee op de sterke consumentmerken van FrieslandCampina via het raamcontract van Xandrion. Neem contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek om te bekijken welke inkoopkansen en besparingsmogelijkheden Xandrion u kan bieden. Neem gerust contact met ons op voor een (digitaal) kennismakingsgesprek: T. 0318-421655 of info@xandrion.nl.