Designbureau JDV ontwerpt TrendLAB Horecava
Beursnieuws Inspiratie Horecatrends

JDV ontwerpt nieuw concept voor trendlab Horecava: ‘Midnight breakfast’

Aangeboden door: Horecava
donderdag, 14 december 2023

Wat is de grootste foodtrend van dit moment? Blurring! Alles mag, alles kan, alles staat ter discussie. Eetculturen, eetgewoontes, eetmomenten; alles loopt door elkaar. Wat voor de ene het ontbijt is als begin van de dag, is voor de ander de laatste maaltijd van de dag na een nacht lekker dansen. Wat voor de ene een exotische maaltijd is, is voor een ander een jeugdherinnering aan oma’s keuken in Casablanca. Ook van vega en veggie mag het (plantaardig) vet afdruipen, Tofu op de patat, Roti en stamppot. Ga buiten je comfortzone en een wereld van smaak en verrassing ligt aan je voeten.

Wat design ook voor jou kan doen

We beginnen altijd met een sterk concept en vertalen dat vervolgens naar een pakkend ontwerp. We beginnen met het begrijpen waar jij voor staat. Je bent trots op je restaurant of foodformule. Het is een plek die jouw persoonlijkheid vertegenwoordigt. Een plek die identiteit heeft, een verhaal vertelt en vooral heel erg fijn is om te zijn. Dat is wat design kan doen. Speel in op de interieurtrends, innovatieve materialen en de optimale lay-out.

Designbureau JDV heeft jaren ervaring in het vertalen van jouw verhaal naar een fysieke vorm die landt op jouw winkelvloer. Voor grote spelers als Shell Café, maar ook een hele speciale lokale chocoladeconcept. Als internationaal bureau volgen wij de nieuwste trends van over de hele wereld. We ontwerpen spraakmakende foodformules die echt werken. Zo brengen wij commercialiteit en creativiteit in balans.

Zien we je daar?

Ook wij laten ons graag zien op het TrendLAB tijdens Horecava. We laten jou zien wat onze ingrediënten zijn voor het maken van designconcepten. Het digitale kan niet zonder het fysieke, het fysieke niet zonder het digitale. Dat is waarom wij in ons werk altijd op scherm en op papier werken. Een van onze tafels is een digitale materialentafel. Ontdek de nieuwste materialen, super innovatief en/of helemaal duurzaam. Elk materiaal is gekoppeld door ‘lift and learn’. Pak het op en ontdek op het scherm meer over het project. Of kom kijken bij onze tweede tafel waar de ontwerpers hun creativiteit de vrije loop geven en lekker schetsen en tekenen.


Designbureau JDV ontwerp
Designbureau JDV ontwerp