Horecava 2022 ging niet door, maar we zien jou op Horecava 2023

Aangeboden door: Horecava
dinsdag, 23 november 2021

Vakbeurs Horecava 2022 is helaas niet doorgegaan. Ook het verschuiven naar het voorjaar bleek niet de beste optie. Horecava 2023 gaat door en we kijken er naar uit om ook jou weer in de RAI te verwelkomen.

Meer weten over het bezoeken van Horecava 2023? Klik hier

Exposeren op Horecava 2023? Klik hier


Hieronder de communicatie zoals deze in december 2021 is gedeeld:

De afgelopen dagen zocht het Horecava-team actief het gesprek op met partners en brancheorganisaties om de huidige situatie en de impact voor eenieder in kaart te brengen. Hieruit komt duidelijk naar voren dat de markt dusdanig onder druk staat, dat het gekozen moment waarop Horecava 2022 zou plaatsvinden niet de juiste is.

“Een zeer heftige beslissing, we hadden het zo graag anders gezien. Maar we kiezen ervoor om vanuit solidariteit, verantwoordelijkheid en marktleiderschap Horecava te verschuiven.”

Carlijn Groen – Wijnmalen (Director Food Horecava) licht toe: “Een zeer heftige beslissing, we hadden het zo graag anders gezien en wilden zo graag met een prachtig fysiek evenement het nieuwe jaar aftrappen. Maar we kiezen ervoor om vanuit solidariteit, verantwoordelijkheid en marktleiderschap Horecava te verschuiven. Als Horecava positioneren we ons middenin deze mooie branche. We zijn er op gericht alle ondernemers iets te bieden: van kennis tot kunde, van ontmoeten tot zaken doen. Met de aanhoudende druk op de markt kunnen we in deze tijd niet het event neerzetten zoals wij dat voor ogen hebben.”

Komende dagen worden alle voor Horecava 2022 ingeschreven exposanten en partners persoonlijk met deze boodschap benaderd. Medio december volgen nadere berichten over de plannen voor 2022. Ook deze zullen in samenspraak met de markt tot stand komen. Het besluit om Horecava 2022 te verplaatsen heeft verder geen gevolgen voor andere vakbeurzen die door RAI georganiseerd of gefaciliteerd worden.