Deelnemen Horecava

Al meer dan 65 jaar is Horecava het nationale trefpunt voor professionals in de wereld van eten, drinken en buitenshuis slapen. De afgelopen jaren zijn we dit iedere dag van het jaar op Horecava.nl. Horecava biedt een platform voor en door de branche. Een platform waar je zowel fysiek als online jouw merk of organisatie aan klanten en stakeholders presenteert, hoogwaardige leads genereert, waar je kennis deelt en langdurige relaties opbouwt. De eerst volgende Horecava is van 9 t/m 12 januari 2023 in RAI Amsterdam. Maar ons platform Horecava.nl is er altijd om de laatste trends binnen de horecabranche met jullie te delen.

Deelnemen Horecava
Deelnemen Horecava
Deelnemen Horecava
Deelnemen Horecava
Horecava | Trapbestickering

Gedurende 4 dagen interactie met duizenden bezoekers tijdens Horecava 2023

Tijdens Horecava ontmoet je in 4 dagen veel foodservice professionals, jouw (nieuwe) leads. Op dit event kom je in contact met potentiële afnemers en heb je de mogelijkheid je producten en diensten aan diverse doelgroepen te presenteren: jouw merk of dienst staat in de schijnwerpers. We bieden verschillende mogelijkheden om jouw doelstellingen te verwezenlijken: van beursstand tot promopoint en van partnership binnen één van de deelevemenenten tot bestickering van entreedeuren en website banners. Interesse in de mogelijkheden? We denken graag met je mee!

"Het was een bizar jaar maar samen staan we echt sterk. Dat zie je ook elk jaar op de Horecava, hét contactmoment om de branche te ruiken, voelen, beleven… Zeker nu is het de aftrap van een jaar vol nieuwe kansen."
"Het platform heeft ons dan ook al veel aanvragen van klanten uit de horeca opgeleverd."
"Hier staan onze distributeurs en onze doelgroep komt hier, dus het komt allemaal mooi samen."

Meer informatie en contact

Heb je vragen over deelname aan Horecava of ben je benieuwd naar de online mogelijkheden van Horecava? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem direct contact met ons op. Ons team staat voor je klaar en denkt graag met je mee!

Demi Ridder Sales Consultant
Eva Hoekstra Sales Consultant
Noortje Slootweg Sales Consultant
Bekijk waarschuwing voor exposanten


Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!