Deelnemen Horecava

Al meer dan 65 jaar is Horecava het nationale trefpunt voor professionals in de wereld van eten, drinken en buitenshuis slapen. De afgelopen jaren zijn we dit iedere dag van het jaar op Horecava.nl. Horecava biedt een platform voor en door de branche. Een platform waar je zowel fysiek als online jouw merk of organisatie aan klanten en stakeholders presenteert, hoogwaardige leads genereert, waar je kennis deelt en langdurige relaties opbouwt. Daarnaast is ons platform Horecava.nl er altijd om de laatste trends binnen de horecabranche met jullie te delen.

Deelnemen aan de volgende editie van Horecava? De eerst volgende Horecava is van 8 t/m 11 januari 2024 in RAI Amsterdam.

Exposeren op Horecava 2024

We genieten na van een succesvolle Horecava 2023.
Wil jij daar volgend jaar ook (weer) bij zijn?
Boek dan nu jouw stand tegen een gunstig tarief en een grote kans op een plek naar jouw keuze.

Meer weten?

Exposeren op Horecava.nl

Nieuwsbrief

Social Media

Website

Meer weten?
Deelnemen Horecava
Deelnemen Horecava
Deelnemen Horecava
Deelnemen Horecava
Trapbestickering | Media Solutions Horecava

Gedurende 4 dagen interactie met duizenden bezoekers tijdens Horecava 2024

Tijdens Horecava ontmoet je in 4 dagen veel foodservice professionals, jouw (nieuwe) leads. Op dit event kom je in contact met potentiële afnemers en heb je de mogelijkheid je producten en diensten aan diverse doelgroepen te presenteren: jouw merk of dienst staat in de schijnwerpers. We bieden verschillende mogelijkheden om jouw doelstellingen te verwezenlijken: van beursstand tot promopoint en van partnership binnen één van de deelevenementen tot bestickering van entreedeuren en website banners. Interesse in de mogelijkheden? We denken graag met je mee!

"Samen staan we sterk, dat zie je elk jaar op Horecava, hét contactmoment om de branche te ruiken, voelen, beleven… Zeker nu is het de aftrap van een jaar vol nieuwe kansen."
"De warmte, de sfeer, de spontane ontmoeting en geplande afspraken: dat is waarom wij op de Horecava zijn. Voor SVH is het de aftrap om met opleiders en scholen het nieuwe schooljaar voor te bereiden. Ons belangrijkste doel is binding met opleiders en anderen door vooral leuke dingen te doen: elke dag een SVH pubquiz, de bekendmaking van de winnaar Beste Leerbedrijf Horeca en dagelijkse workshops voor bedrijven, docenten en studenten. Zo is Horecava voor ons de ontmoetingsplek met de sector."
"Horecava heeft ons al veel aanvragen van klanten uit de horeca opgeleverd."
"Hier staan onze distributeurs en onze doelgroep komt hier, dus het komt allemaal mooi samen."
"Het is de grootste beurs, hier komen mensen die zich nog willen oriënteren, maar ook gelijk kunnen beslissen. Ze komen niet om te eten, niet om te drinken, hier komen mensen om zaken te doen."
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!