100Chefs by Gault&Millau
Ondernemerschap Beursnieuws

Groots culinair evenement: 100Chefs by Gault&Millau

Aangeboden door: Horecava
vrijdag, 8 september 2023

100Chefs by Gault&Millau zal aanvoelen als de grootste familiereünie van de Nederlandse topgastronomie. Veel van de topchefs met de hoogste Gault&Millau scores zijn persoonlijk aanwezig. In totaal zullen 100 van de beste chef-koks uit Nederland gastronomische gerechten op amuse formaat bereiden. Enkele van de namen van chefs die komen zijn Nelson Tanate (De Librije, Zwolle), Stefan van Sprang (Aan de Poel, Amstelveen), Joris Bijdendijk (Rijks, Amsterdam), Arjan Speelman (Ciel Bleu, Amsterdam), Wilco Berends (De Nederlanden, Vreeland), Ollie Schuiling (Kasteel Heemstede, Houten), Hans Kinkartz (Atelier, Gulpen), Mike Cornelissen (Rijnzicht, Doornenburg), Wouter Kik (Codium, Goes) en Jan Smink (Smink, Wolvega) die met hun teams naar Vianen afreizen om in de Miele keukens hun beste gerechten te bereiden.

Meer dan 25 van de premium wijnhuizen uit het Gall&Gall assortiment, waaronder Joseph Drouhin (Bourgogne), Branas Grand Poujeaux (Bordeaux), J de Villebois (Loire), Mirafiore (Barolo), Kanonkop (Zuid Afrika), Catena (Argentinië), Pommery (Champagne), Cune (Rioja), Wachau (Oostenrijk), Wassmer (Duitsland) en nog veel meer, zorgen voor de juiste wijnbegeleiding. Degenen die de voorkeur geven aan non-alcoholische spijsbegeleidingen zijn in goede handen bij Van Loveren (Zuid Afrika), Crodino en Alcoholvrij cocktails van Lyre’s. Ook een hoog alcohol percentage mag niet ontbreken met Gin tonics van Ginmare. Verder worden de koffiespecialiteiten van Lavazza geserveerd en wordt het bier van Swinckels geschonken en de waters van San Pellegrino en Panna.

Andere partners zoals Big Green Egg, Foie Royal, Royal Belgian Caviar, de tomaten van Looye Kwekers maken van het Miele experience center een waar culinair paradijs. De sfeer van het Miele Experience moet dit weekend aanvoelen als het mekka voor fijnproevers waar we dagelijks honderden Bourgondiërs kunnen ontvangen. Met de première dit jaar mag 100Chefs de komende jaren uitgroeien tot het meest toonaangevende culinaire event in Nederland.

Met €25 korting naar 100Chefs by Gault&Millau

100Chefs by Gault&Millau
30 september en 1 oktober 2023
12.00 - 18.00 uur
Miele Experience Center in Vianen
Tickets met korting koop je hier

  • Kortingscode Horecava relaties is: ‘Horecava’ en bedraagt korting van € 25,-
  • Invullen bij promotiecode bij afrekenen. Code kan per kaart worden gebruikt.