Gemakkelijk uw milieuvoetafdruk verkleinen?

Aangeboden door: Xandrion
woensdag, 27 januari 2021

Sinds 2010 is Van Happen Containers aangesloten bij het inkoopcollectief van Xandrion. Van Happen Containers zamelt voor bedrijven en particulieren...

Sinds 2010 is Van Happen Containers aangesloten bij het inkoopcollectief van Xandrion. Van Happen Containers zamelt voor bedrijven en particulieren diverse afvalstromen in, waarna het op milieuvriendelijke wijze verwerkt wordt. Ook verhuren zij afvalcontainers, zoals rolcontainers, ondergrondse containers (Semi-Con) en afzetcontainers. Van Happen Containers zorgt voor de beste oplossing voor uw afval, zodat u zich kunt focussen op uw gasten.

Over Van Happen

Familiebedrijf Van Happen Containers is opgericht in 1937 en stelt al decennia lang containers ter beschikking voor het inzamelen van diverse afvalstromen, het regelen van de logistiek en een milieuvriendelijke verwerking.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Ieder dag streven zij ernaar om samen met hun medewerkers, klanten, leveranciers en samenwerkingspartners ‘duurzaam te ondernemen’. Niet voor niets hebben wij MVO-Prestatieladder niveau 4. De MVO-Prestatieladder is een weergave van het MVO Managementniveau van een bedrijf en geeft een momentopname van de duurzame ontwikkeling die het bedrijf doormaakt. Bij Van Happen zijn ze trots op deze beoordeling en zien zij dit als een erkenning voor aantoonbare resultaten op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De klant kan vertrouwen op jarenlange ervaring en expertise en op de zorg dat de dienstverlening en materieel altijd voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Van Happen scoort mooi cijfer

De dienstverlening van Van Happen wordt door Xandrion deelnemers met een prachtige 7,5 beoordeeld. Eén van deze tevreden deelnemers is Court 15: ‘Prettige service en prima condities. Hadden net per 1 oktober 2020 contract afgesloten, toen wij helaas wegens COVID moesten sluiten. Van Happen heeft contract bevroren en laat het ingaan als we weer open mogen; dat is pas klantgericht denken en handelen! Chapeau!’

Zullen we samen uw milieuvoetafdruk verkleinen?

Wij gaan graag met u in gesprek om te bekijken welke inkoopkansen en besparingsmogelijkheden Xandrion u o.a. op het gebied van afvalinzameling kan bieden. Zo biedt Van Happen Xandrion deelnemers o.a. een gratis grondstoffenscan, een eerste stap om uw milieuvoetafdruk (nog verder) te verkleinen! Neem gerust contact met ons op voor een (digitaal) kennismakingsgesprek: T. 0318-421655 of info@xandrion.nl.