Koude Dranken Horecatrends

Fuze Tea zet suikervrij en innovatieve smaken in de spotlight

Aangeboden door: Horecava
dinsdag, 5 december 2023

In Nederland blijft de liefde voor ijsthee onverminderd groot, maar de smaakvoorkeuren evolueren. Als horecaprofessional is het cruciaal om op de hoogte te zijn van de laatste trends, en Fuze Tea staat klaar om te laten zien hoe je het maximale kunt halen uit de veranderende voorkeuren en de groeiende vraag naar suikervrije en innovatieve smaken.

In de bruisende wereld van ijstheeën vindt al enige tijd een verschuiving plaats van sprankelende naar de groeiende populariteit van Ice Tea Still varianten. Daarnaast zien we de behoefte naar suikervrije en caloriearme opties toenemen, die niet alleen populair zijn, maar ook als norm worden beschouwd in de wereld van ijsthee. Met 55% van de ijstheekopers die 'zonder suiker' als belangrijk criterium beschouwen, komt Fuze Tea tegemoet aan een essentiële behoefte in de markt. Ook zoeken consumenten steeds meer naar innovatieve smaken. Fuze Tea speelt hierop in met de bekende fusions van getrokken thee, fruit en kruiden zoals Green Tea Mango Chamomile en Black Tea Peach Hibiscus, die sneller groeien dan traditionele mono-smaakvarianten.

Om in te spelen op de suikervrije trend heeft Fuze Tea in voorjaar 2023 een nieuwe suikervrije ijsthee geïntroduceerd: Fuze Tea Green Tea Blueberry Lavender No Sugar. Deze suikervrije ijsthee combineert de verfijnde smaak van groene theeblaadjes met de natuurlijke zoetheid van blauwe bessen en een subtiele hint van lavendel. Een verrassende fusion smaak die naadloos inspeelt op de groeiende vraag naar suikervrije opties met een innovatieve twist.

Het succes van Fuze Tea is niet toevallig. Maar liefst 60% van de consumenten kiest ervoor om Fuze Tea opnieuw te kopen na de eerste kennismaking. Deze statistiek onderstreept de kracht van de smaakbeleving die Fuze Tea biedt. Met 1 op de 4 consumenten die gedurende de hele dag suikervrije dranken drinkt, komt Fuze Tea tegemoet aan een essentiële behoefte in de markt. 

>> Lees hier verder over Fuze Tea en de smaakvarianten