Eijsink: Digitalisering, kans of bedreiging voor gastvrijheid?

Aangeboden door: Horecava
maandag, 1 maart 2021

Wat het resultaat van gastvrijheid is op tevreden gasten kan Sergio Vyent (bekend van tv-programma First Dates) je prima uitleggen. In deze sessie onderzoekt hij de invloed van digitalisering op de gastbeleving samen met René Eijsink (Commercieel directeur Eijsink).

Wat het resultaat van gastvrijheid is op tevreden gasten, kan Sergio Vyent (bekend van tv-programma First Dates) je prima uitleggen. In deze sessie onderzoekt hij de invloed van digitalisering op de gastbeleving samen met René Eijsink (Commercieel directeur Eijsink). Hij vertelt over de laatste trends op het gebied van digitalisering én geeft antwoord de hamvraag van Sergio: Is het automatiseren van processen nou juist een kans of bedreiging voor gastvrijheid? 

De processen in een restaurant zijn niet hetzelfde als die in een cafetaria en een bar-café is weer geen hotel. Branche specifieke wensen bepalen de manier waarop digitalisering een rol kan spelen in het optimaliseren van processen. Daarbij draait het specifiek om het verbeteren van processen waarbij jouw gasten betrokken zijn: reserveren, selecteren, bestellen, produceren, leveren en betalen. Door een nieuwe generatie die overwegend online opgroeit in een veranderde wereld, is digitalisering ook snel veranderd. Welke innovaties op gebied van bestellen, bereiden of bezorgen in een stroomversnelling zijn geraakt hoor je tijdens deze sessie!

Kijk nu naar de video, gemaakt in partnership met Eijsink. Of bekijk de leverancierspagina van Eijsink voor meer informatie en het contactformulier.