Een (flexibele) terrasoverkapping. Juist nu!

Aangeboden door: Van Beem Horeca
vrijdag, 26 maart 2021

Invloed op zon, regen en wind is er niet. Er slim, creatief en vakkundig mee omgaan kan wel. Dat doen wij bij Van Beem Horeca, wij maken elke dag ‘terrassen-weer’ mogelijk.

Het hoeft niet gezegd te worden dat de coronacrisis voor flink wat narigheid heeft gezorgd. Het is dan ook tijd om vooruit te kijken door creatieve ideeën de vrije loop te laten en weer met volle moed te starten aan een nieuwe dag. Een dag vol vrolijke terrasgenieters. Onze expertise zorgt dat jij jouw expertise kan aanbieden én uitbreiden. En met uitbreiden bedoelen wij het realiseren van een prachtig terras waar gasten van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat genieten van het buiten zijn, de vriendelijke service en uiteraard een verfrissend drank of een heerlijke maaltijd.

Van beem een flexibele terrasoverkapping | Horecava

Bij Van Beem Horeca zijn wij je graag dienst met een stijlvolle terrasoverkapping. Wij denken met je mee, tonen je de productenmogelijkheden en geven de benodigde uitleg. Dit alles om te komen tot een terrasoplossing dat geheel past bij jouw horeca en jouw omgeving.

Van beem een flexibele terrasoverkapping | Horecava

Tot de mogelijkheden behoort een terrasoverkapping met een glazen of kunststof (schuif)dak met zijwanden. Je gasten zitten heerlijk beschut en beschermd tegen regen en wind, te genieten van jouw culinaire kaart. Wil je invloed hebben op de hoeveelheid zonlicht en schaduw op je terras? Dan is een overkapping met beweegbaar dak zeer geschikt. Je bedient het zonweringsdoek automatisch, zo kun je jouw terras aanbieden aan zowel gasten die van schaduw houden als aan zonliefhebbers.

Van beem een flexibele terrasoverkapping | Horecava

Het model van de overkapping en het daktype is compleet zelf samen te stellen. Om een goede indruk te krijgen van de vele mogelijkheden, ontvangen wij jou graag in onze 10.000M2 showroom. Hier staan overkappingen en zonweringen op ware grootte opgebouwd. Laat je inspireren en informeren over de mogelijkheden tijdens een vrijblijvende kennismaking met één van onze adviseurs.

Van beem een flexibele terrasoverkapping | Horecava

Bij ons vind je alles onder één dak. Wij denken namelijk ook mee over de terrasinrichting en geven advies over onder andere terrasmeubilair. Na het kennismakingsgesprek wordt een offerte opgesteld en een artist impression gegeven. Dit visuele beeld geeft een goede indruk over hoe jouw toekomstige terras eruit komt te zien. Wij ontzorgen van A tot Z, want met onze eigen vaste montageteam installeren wij de terrasoverkapping vakkundig bij u op locatie. Zo wordt het elke dag ‘terrassen-weer’.

Van beem een flexibele terrasoverkapping | Horecava