Van Beem Horeca Buitenleven


Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren, waar kennis over het buitenleven al decennialang van generatie op generatie wordt doorgegeven. Bij Van Beem kunt u terecht voor een totaalpakket voor uw tuin, terras of balkon. Door te luisteren naar uw wensen bieden wij advies op maat en behalen we gezamenlijk het hoogst haalbare resultaat. Voordat begonnen wordt aan de uitvoering op locatie produceren wij eerst een 3D ontwerp, zodat u precies weet hoe het eindresultaat eruit komt te zien.

Voor uw tuinproject krijgt u één aanspreekpunt, die alle zaken coördineert zodat de professionele vaklieden hun werk optimaal kunnen uitvoeren en u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe tuin, veranda of zonwering. Kortom: wij verzorgen graag uw complete tuinproject, ongeacht de omvang. Bij ons gaan aandacht en ambacht hand in hand. We verstaan ons vak en nemen alleen genoegen met het beste resultaat. Om dit te kunnen realiseren werken we samen met exclusieve A-merken die betrouwbare kwaliteitsproducten leveren. De cijfers spreken voor zich, we scoren namelijk gemiddeld een 9,4 via Klantenvertellen.


Neem contact op met Van Beem Horeca Buitenleven

Berichten van Van Beem Horeca BuitenlevenNog geen berichten gepost door Van Beem Horeca Buitenleven

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht