Van Beem Horeca


Meer omzet halen uit uw terras?

Bij Van Beem Horeca kunt u terecht voor al uw terrasoplossingen. Wij zorgen ervoor dat uw gasten langer kunnen genieten van het buitenleven, wat zal resulteren in meer omzet uit uw terras. Om dit te realiseren werken we samen met exclusieve Duitse en Italiaanse A-merken die betrouwbare kwaliteitsproducten leveren.

Tijdens het ontwerpproces waarin we de juiste overkapping bepalen die passend is voor uw situatie, produceren we een 3D projectvideo. Deze bekijkt u in onze bioscoop. Zo kunt u zien hoe het ontwerp eruit komt te zien, nog voordat we begonnen zijn.

Investering terugverdienen

De aanschaf van een terrasoverkapping is een flinke investering. Een goede investering, dat zeker, want u creëert meer oppervlakte en klanten blijven langer zitten en besteden meer. Een investering die dus snel is terugverdiend. Bij Van Beem Horeca zit u goed als het gaat om kwaliteit en service. Maar hoe regelt u het financieel?

In samenwerking met verschillende lease maatschappijen biedt Van Beem Horeca de mogelijkheid om de aanschaf van uw terrasoverkapping in termijnen te betalen. De eerste vijf jaar draagt u een vast maandbedrag af en een aanbetaling van 10%. Na vijf jaar bent u volledig eigenaar van de terrasoverkapping. Onderstaand een berekening waarin is te zien in hoeveel maanden u de investering terug zou kunnen verdienen.

Soorten terrasoverkappingen

Veranda’s

Bij Van Beem Horeca is het streven om iedereen het hele jaar te laten genieten van het buitenleven. De juiste oplossing hiervoor is een overkapping: ideaal om uw gasten overdekt te laten tafelen. Een van de vele voordelen van een overkapping is dat er een extra ruimte wordt gecreëerd. De veranda kan voorzien worden van een schuifbaar glazen of polycarbonaat dak, waarbij elk segment van het dak voor 2/3 of 3/4 eenvoudig elektrisch of handmatig open is te schuiven. Door het schuifbare dak van de veranda kunnen gasten op hetzelfde terras in de zon of in de schaduw zitten.

Lamellendaken

Een overkapping met lamellendak is uitgerust met zonwerende lamellen, die automatisch tot 120-140° kunnen roteren. Door het roteren van de lamellen creëert u eigenhandig een omgeving die voor uw gasten comfortabel is. Zo kan de helling, het zonlicht en de mate van ventilatie worden bepaalt. Wanneer het lamellendak gesloten is, is de overkapping waterbestendig zo blijft het meubilair op het terras beschermd.

Vouwdaken

Deze terrasoverkapping is een stijlvolle manier om schaduw te creëren en stelt u in staat een licht- en waterdicht, stevig dak te creëren, waaronder uw gasten in alle omstandigheden comfortabel kunnen verblijven. Het harmonicadoek is voorzien van PVC en is bestand tegen felle zon, ijzige kou en tegen windkracht 8. U kunt met één druk op de knop het vouwdak open en dicht schuiven en gerust zijn op een juiste spanning van het doek. Zie het als een ‘cabrio’: ingevouwen om van de zon te genieten en opengevouwen als het te heet of regenachtig is.

Doekoverkapping

De zonwering met staanders; een zeer fraai vormgegeven doekoverkapping dat naast de zon, ook beschutting biedt tegen wind en regen. De zonwering met staanders wordt altijd op maat gemaakt, en kunnen bij een grotere afmeting gemakkelijk gekoppeld worden. Opgerold is het zonweringsdoek van de zonwering met staanders in zijn geheel weggewerkt in een cassette. Doordat het zonweringsdoek aan weerszijden in ’tracfix’ zijgeleiders loopt, heeft u geen spleet tussen het doek en de geleider, staat het doek altijd strak en is het bestand tegen windkracht 6.

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken!

Een familiebedrijf dat staat voor het luxe buitenleven

Contactinformatie
info@vanbeem.nl
https://vanbeem.nl/


Neem contact op met Van Beem Horeca

Berichten van Van Beem Horeca
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!