De navulbare smaakmakers van JOZO

Aangeboden door: GranFood BV
dinsdag, 26 januari 2021

De navulbare smaakmaker van JOZO. De kop van elke JOZO molen is er gemakkelijk af te draaien, hierdoor zijn de JOZO molens makkelijk na te vullen. Ze zijn duurzaam en van hoge kwaliteit en voordelig door langdurig gebruik.

Herkomst en grootte bepalen de smaak
Bepalend voor de smaak van zout is de herkomst en de grootte van de zoutkorrel.
Zout met een grove korrel bijvoorbeeld lost heel langzaam op en zorgt voor een ware zoute smaakexplosie in de mond. Fijn zout lost makkelijk op en verbindt de smaak van de afzonderlijke ingrediënten met elkaar.
Als je kijkt naar herkomst, dan geeft zout uit de Himalaya weer een andere smaak dan zout uit de Caraïbische zee, omdat het andere mineralen en spoorelementen bevat.

Spaar milieu en portemonnee
Peper- en zoutmolens zijn er in vele soorten: van sierlijk hout tot wegwerp exemplaren van plastic. Om milieu en portemonnee te sparen kun je de navulbare molens van JOZO gebruiken.

De molens zijn van hoge kwaliteit. De kop van elke JOZO molen draai je er heel gemakkelijk vanaf, zodat je de molen meerdere keren kunt bijvullen met peper, zee- of Himalaya zout. Niet alleen duurzaam, maar ook nog eens voordelig omdat ze langer meegaan.
JOZO heeft ook verschillende navulverpakkingen in het assortiment, geheel afgestemd om de molens makkelijk en snel te kunnen bijvullen.
http://www.jozo.nl

https://www.horecava.nl/merken/jozo/