Horeca Horecaondernemer Inspiratie

De decembermaand is een beleving!

Aangeboden door: Gastvrijheidscoach
woensdag, 16 november 2022

Uit eten gaan is ook een beleving en de perfecte activiteit tijdens de feestdagen. Mensen zijn op zoek om ontzorgt te worden. Stel je voor, het is ijskoud buiten, je hebt afgesproken met je familie om uiteten te gaan. Je stapt het restaurant in en de warmte komt je tegemoet. Je hoort de gezellige muziek al en het geklets van andere gasten. Je jas wordt aangenomen en je gaat heerlijk zitten met je familie en de avond begint. Je bestelt een lekkere glühwein. Het avondeten is zalig en je hebt alle aandacht op je familie kunnen focussen want de service was ook perfect. Na het diner stap je naar buiten de kou in, maar voelt toch nog de warmte van binnen van de heerlijke avond die je gehad hebt. Dit is het gevoel dat iedereen moet ervaren in de decembermaand in de horeca.

Maar hoe breng je het gevoel van de decembermaand in, in de horeca?

 • Zet je team in de spotlight. Creëer het warme gevoel onder je medewerkers, zorg een beetje extra voor ze door middel van leuke bonussen, en laat ze eens dat duurdere flesje wijn proeven.
 • Versieren doe je samen! Ga samen met het team het hele restaurant versieren, muziek aan, chocolademelk, lekker eten en genieten!
 • Het hele team heeft hard gewerkt, organiseer een leuk kerstdiner in plaats van het standaard medewerkers eten dat elke dag geserveerd wordt.
 • Beloon je medewerkers voor hun inzet het afgelopen jaar. Een leuk kerstpakket maakt al veel mensen en hun gezinnen blij, iets wat laat zien hoe erg je je medewerkers waardeert!
 • Zorg er dus voor dat uw werknemers het gevoel hebben dat ze deel uitmaken van iets groters dan zichzelf en dat ze gewaardeerde leden van uw team zijn.

Goed voor je team zorgen is niet alleen om de teamspirit te behouden, maar deze sfeer stralen zij dan ook uit naar je gasten! Dus, zodra je die gezellige sfeer hebt, dan zullen je gasten daar automatisch van meegenieten.

Samen halen we het beste uit de feestdagen!

Met de focus op beleving en besteding, want omzet is natuurlijk ook belangrijk. 

Speciaal voor de feestdagen bieden wij maximaal 10 horecazaken het pakket “omzet rijke feestdagen” aan;

 • Intake meeting (online)
 • Managementsessie sturen op data en resultaten en service momenten (1 uur)
 • Inspiratiesessie & Powerboost medewerkers (1 uur)
 • Workshop gasten reis (1 uur)
 • Opvolging na 2 weken (30 min)
 • Ondersteunende documenten en templates (GRATIS)
Tijdens de sessies laten we je zien hoe je van je kerstperiode of eigenlijk de gehele maand december een succes kunt maken. Samen met het management zetten we omzet rijke campagne op. Maken wij jullie contactmomenten waardevoller en focussen we op besteding en beleving tijdens een powerboost met het medewerkers!

Voor slechts € 499,- laten we u zien hoe u uw bedrijf kunt laten groeien met behulp van onze bewezen strategieën. Na afronding van de sessies bent u klaargestoomd voor de maand december!

We kijken uit naar je boeking via het contactformulier op onze website;

https://www.gastvrijheidscoach.nl/contact 

Foto_Patrick_Treichl_Gastvrijheidscoach_decembermaand
Logo gastvrijheidscoach, https://www.gastvrijheidscoach.nl