Daelmans Stroopwafels: verpakte verwennerij!

Aangeboden door: Van Oordt The Portion Company
donderdag, 28 januari 2021

's Werelds lekkerste stroopwafels, zijn de stroopwafels van Daelmans. Bij Van Oordt vindt u een geheel assortiment van Daelmans Stroopwafels in een praktische en hygiënische verpakking. Echte verwennerij op ieder moment van de dag!

De lekkerste stroopwafels zijn de stroopwafels van Daelmans. Iedere dag maakt Daelmans grote hoeveelheden van deze knapperige wafels met karamel stroopvulling. Heeft u al eens een Daelmans Stroopwafel gegeten? Dat kan! Deze gaan namelijk de hele wereld over. U vindt de stroopwafels in praktische en hygiënische verpakkingen. Echte verwennerij op ieder moment van de dag.

Daelmans Stroopwafels per stuk verpakt

De Daelmans Stroopwafels zijn er in diverse soorten. Zo vindt u naast de stroopwafels in toefzak, ook stroopwafels per stuk verpakt. Hierbij heeft u keuze uit Jumbo, Midi en Mini stroopwafels. Ideaal om uit te delen of te serveren met een kopje koffie of thee. Daelmans Stroopwafels zijn niet alleen hygiënisch verpakt, de stroopwafels zorgen tevens voor minder verspilling, meer gemak en tijdsbesparing. Iedereen kan genieten van dit unieke koekje, gemaakt met de beste ingrediënten!

Daelmans verpakkingen | Van Oordt

Warm it up on your cup!

Een Daelmans Stroopwafel is het lekkerst wanneer je deze op uw kopje koffie of thee legt. Hierdoor smelt de karamel stroopvulling zachtjes. Een échte smaaksensatie, als u het ons vraagt!

Ontdek het Daelmans assortiment

Ontdek het Daelmans assortiment op de website van Van Oordt. U kunt de stroopwafels serveren uit mooie cadeauverpakkingen, maar ze zijn ook per stuk of per twee stuks verpakt. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op onze bedrijfspagina.