Horeca Marketing Academy
Horecaondernemer Ondernemerschap

€ 18.750 meer omzet dankzij het versturen van één e-mail

Aangeboden door: Horeca Marketing Academy
vrijdag, 8 maart 2024

Als horecaondernemer weet je als geen ander hoe belangrijk het is om je zaak onder de aandacht te brengen bij potentiële gasten. Het juist neerzetten van je marketingraamwerk kan het verschil maken tussen lege stoelen en een volle zaak. Daarom is het cruciaal om een basis marketingstrategie te hebben staan die nieuwe gasten aantrekt en herhaalbezoeken stimuleert.

Een winstgevende marketingstrategie voor jouw horecazaak

Ontdek hoe je met eenvoudige tools bestaande gasten behoudt, nieuwe gasten aantrekt én de kans vergroot om je horecazaak naar een hoger niveau te tillen. We helpen je graag om een winstgevende marketingstrategie op te zetten, om meer omzet te genereren en je zaak te laten groeien.

Slimme tijdsbesparende marketingtools

Wist je dat één e-mail kan leiden tot een omzetverhoging van maar liefst € 18.750,-? Ja, je leest het goed! Door op de juiste manier gebruik te maken van je marketingtools, kun je op een efficiënte en effectieve manier nieuwe gasten bereiken en hen verleiden om je horecazaak te bezoeken. En het mooie is: wij laten je zien hoe je dit kunt doen!

 

Wil jij:

  • weten welke stappen je moet nemen om een goede marketingstrategie neer te zetten,
  • op de hoogte zijn van welke tools je dient te gebruiken en
  • toegang krijgen tot waardevolle inzichten en praktische tips?

Start vandaag nog met het verbeteren van jouw marketingstrategie!

Zonder technische kennis

Ontdek hoe je met eenvoudige tools nieuwe gasten aantrekt en bestaande gasten behoudt, zonder dat je technische kennis nodig hebt of veel tijd hoeft te investeren. In 2024 is het nodig om je marketing slimmer aan te pakken en je te onderscheiden van de concurrenten.

>> En wij laten je nu zien hoe dat moet 

Elke dag marketing tips ontvangen?

Volg dan @horecamarketingacademy op Instagram om dagelijks gouden tips te ontvangen over de alles rondom horeca marketing.

Meer lezen over de Horeca Marketing Academy?
Lees ook: Zo werf jij op tijd personeel en trek je volle terrassen


Horeca Marketing Academy