LIVE TRAINING: Zo werf jij op tijd personeel en trek je volle terrassen
Personeel Terras Inspiratie

LIVE TRAINING: zo werf jij op tijd personeel en trek je volle terrassen

Aangeboden door: Horeca Marketing Academy
vrijdag, 23 februari 2024

Het terrassenseizoen staat voor de deur! Met de eerste zonnestralen in aantocht, is het hoog tijd om je voor te bereiden op een bruisend seizoen vol gasten die genieten van een hapje en een drankje op jouw terras. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw terras optimaal draait? En nog belangrijker, hoe trek je voldoende personeel aan om de drukte aan te kunnen? Dat en meer ontdek je hier!

Het doel van marketing

Allereerst is het belangrijk om helder te hebben wat het doel van marketing is. Het doel van marketing is om:

  • meer gasten te bereiken, 
  • een sterk merk neer te zetten en 
  • een omzetstijging te realiseren. 

Dit alles met minimale tijdsbesteding door te automatiseren, en door je te onderscheiden met een persoonlijke, vernieuwende, inspirerende en consistente aanpak.

Het belang van een Sterk marketing raamwerk

Volgens een recent artikel van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) belooft 2024 opnieuw economische uitdagingen, waarbij marges kleiner worden. Juist daarom is het cruciaal om een juiste marketingstrategie te hanteren. Een goed doordacht marketing raamwerk is essentieel voor het succes van jouw horecazaak, zeker in het terrassenseizoen. Het vormt de basis voor het aantrekken van gasten, het werven van personeel en het stimuleren van herhaalbezoeken.

Door je marketing strategisch in te zetten, kun je niet alleen volle terrassen realiseren, maar ook de gastbeleving optimaliseren en zo het verschil maken in de concurrentiestrijd.

Live Training: de juiste strategie om personeel te werven

Op maandag 4 maart nodigen wij jou uit voor onze exclusieve online webinar training. Tijdens deze interactieve sessie gaan we dieper in op het belang van een sterke marketingaanpak voor het werven van personeel. Je leert niet alleen hoe je een effectieve 0-meting uitvoert om de status van jouw marketing te bepalen, maar je krijgt ook een praktisch 5-stappenplan aangereikt om het beste personeel te werven voor het aankomende mooiweer seizoen. Mis het niet!

Het eerste marketing magazine ooit

Ben je op zoek naar waardevolle inzichten en praktische tips om jouw marketing naar een hoger niveau te tillen? Download dan ons gloednieuwe 46 pagina tellende marketing magazine! Boordevol inspiratie, voorbeelden uit de praktijk en strategieën die je direct kunt toepassen om jouw horecazaak komende maanden te laten floreren.

Het allereerste marketing magazine ooit is dankzij een nauwe samenwerking met SVH ontstaan, gratis te downloaden en biedt een schat aan informatie om jouw terrassenseizoen tot een succes te maken.

Realiseer duizenden euro’s extra omzet

Wil jij de fijne kneepjes van horecamarketing leren en jouw horecazaak optimaal voorbereiden op het terrassenseizoen? Schrijf je dan nu in voor onze live training en download ons marketing magazine. Samen zorgen we ervoor dat de komende zomerse maanden een groot succes wordt!

Na deze training weet jij

Na deze training weet je precies welke actiepunten je moet nemen om een complete marketingstrategie op te zetten. Het is tijd om een verandering te bewerkstelligen en te beseffen dat er enorme mogelijkheden zijn in deze technologische tijd. Zelfs zonder technische kennis! 

Stel je eens voor… duizenden euro’s extra omzet dankzij het doorvoeren van een aantal gouden marketingtips...

Meer informatie over het magazine en inschrijving voor de training, klik hier >>

Mis deze kans niet, je kunt direct aan de slag.

Elke dag marketing tips ontvangen?

Volg dan @horecamarketingacademy op Instagram om dagelijks gouden tips te ontvangen over de alles rondom horeca marketing.