Food en Wine Inspiratie Beursnieuws

Bidfood organiseert horeca spektakel van het jaar in Walibi Holland

Aangeboden door: Horecava
maandag, 28 maart 2022

Het nieuwe horecaseizoen komt er aan en na de afgelopen tijd is dit hét moment om positief en geïnspireerd weer aan de slag te gaan. Zo dacht Bidfood er ook over. Daarom organiseert Bidfood 4 en 5 april het Horeca Spektakel van het Jaar in Walibi Holland.

Dit jaar kan Bidfood deze titel nog claimen. In 2023 is Horecava natuurlijk weer gewoon hét horeca spektakel van het jaar.

Maak kennis met 100 nieuwe leveranciers en concepten

“Op 4 en 5 april bieden we horeca professionals alles om skyhigh te gaan,” aldus Laurens Claassens, Marketing Manager bij Bidfood. “Het evenement is een mooie combinatie van inspiratie, voordeel en fun.” Daarnaast proef je de lekkerste en nieuwste producten én krijg je volop ideeën voor oplossingen op het gebied van de personeelsproblematiek van dit seizoen.

Waarom jij moet komen

  • Inspiratie
    Ontmoet collega’s in een ontspannen setting en loop langs bij de meer dan honderd leveranciers en concepten.
  • Acties en winacties
    Tijdens het evenement zijn er acties die alleen geldig zijn op 4 en 5 april. Als je meedoet met de winacties kun je naar huis gaan met je auto vol prijzen.
  • En het is in Walibi!
    Inspiratie is leuk, maar inspiratie met daarna een ritje in een achtbaan is nog leuker. Het horeca spektakel is in Walibi, dus tussen het proeven, netwerken en winnen door kun je gebruik maken van alle attracties die het park te bieden heeft.

Samen met het team

“We zijn onwijs blij dat de horeca weer open is en zijn klaar voor een mooi seizoen. Met alle uitdagingen die spelen, is het nog belangrijker om het team goed voor te bereiden op de drukke zomerperiode. Ruiken, zien, proeven en beleven met het hele team”, aldus Laurens Claassens.

Meer weten? Hier lees je meer.