Grootkeuken Inspiratie

Bespaar nu op jouw vaatwasmachine bij Winterhalter

Aangeboden door: Winterhalter Nederland B.V.
woensdag, 28 december 2022

Besparen is nog nooit zo belangrijk geweest. Niet alleen op energiekosten, maar ook op water-, personeels- en andere bedrijfskosten. Winterhalter kan u daarbij helpen. Hoe?

Nieuwe vaatwasmachines zijn innovatief zo ontwikkeld dat er zowel standaard als optioneel besparingen mogelijk zijn. De afvoerwaterwarmteterugwinning is een duidelijk pluspunt van de PT-serie. De doorschuifvaatwasmachine is hierdoor sneller opgewarmd tussen de wasbeurten door. Hiermee bespaart u tot wel 10% op energiekosten. Met de optionele EnergyPlus-functie, waarbij de warme waterdamp het koude toevoerwater voorverwarmt, bespaart u nog eens 15% extra op energiekosten.

De geoptimaliseerde wasarmen, waar de voorladers uit de UC-serie al een aantal jaar over beschikken, zijn zo ontwikkeld dat ze door de consequente optimalisatie van de stroming en de speciale geometrie van de sproeikoppen zorgen voor een oppervlaktedekkende verspreiding van het water. Met slechts 2,2 liter water per wasbeurt zorgt dit voor eerste klas wasresultaat.

Automatische kap

De automatische kap is een nieuwe optionele functie van de doorschuifvaatwasmachine. Geheel ontwikkeld voor een ergonomische bediening door het spoelkeukenpersoneel. De kap wordt eenvoudig met een druk op de knop gesloten, via het display of via een ergonomisch gepositioneerde drukknopschakelaar. De wasbeurt start dan automatisch. Aan het einde van het programma gaat de kap automatisch omhoog, wat aangeeft dat de wasbeurt beëindigd is. Dit maakt afwassen een feest!

Een aantal mooie functies waarop u kunt besparen, maar hoe zit het qua investering? Ook hiervoor bieden wij een oplossing. Winterhalter biedt Financial Lease en Full Operational Lease aan om u te ondersteunen bij aanschaf van een vaatwasmachine. Met Full Operational Lease kunt u de vaatwasmachine zonder zorgen gebruiken. Plaatsing en installatie, onderhoud, tussentijdse storingen en onderdelen zijn bij een maandelijks bedrag inbegrepen. Via uw dealer of Winterhalter kunt u eenvoudig en snel een offerte opvragen om te kijken wat de maandlasten zouden bedragen bij 36 of 60 termijnen.

Connected wash

Laat tijdens de plaatsing van de vaatwasmachine meteen CONNECTED WASH installeren. Dit is geheel kosteloos en biedt alleen maar voordelen. Met de CONNCECTED WASH app heeft u altijd toegang tot alle belangrijke gegevens, zoals de status van de machine en het HACCP-logboek. De app geeft aan wanneer de vaatwasmachine geoptimaliseerd kan worden, als bijvoorbeeld de tijd tussen het opstarten en het eerste gebruik te lang is of het wasprogramma te vaak wordt onderbroken.

En u bestelt eenvoudig en snel reinigingsmiddelen wanneer deze op dreigen te raken.
Wij adviseren u graag over uw vaatwasoplossing tijdens Horecava 2023. U vindt ons op stand 02.304. Of bezoek onze website.