Carlijn Groen- Wijnmalen neemt afscheid van Horecava

Aangeboden door: Horecava
woensdag, 6 juli 2022

Na tien jaar RAI en Horecava neemt Carlijn Groen- Wijnmalen afscheid van haar rol director food Horecava. Hier schrijft zij haar eigen woorden waarom zij deze keuze heeft gemaakt.

Waar een hoofdstuk eindigt, is ook weer ruimte voor een nieuw begin!

Na exact 10 jaar RAI Amsterdam, waar ik vol trots op terugkijk, is het tijd om een ander pad te bewandelen en kies ik ervoor om afscheid te nemen van mijn rol als director food Horecava.

Het vertrouwen van RAI Amsterdam

Dankzij het vertrouwen van RAI Amsterdam heb ik 10 jaar lang met veel plezier en gedrevenheid  mogen bouwen aan het merk Horecava. Ik heb een eigen business kunnen runnen onder de vleugels van de RAI. Een team gebouwd, strategie en concepten vormgeven, relaties aangegaan en ben continue blijven uitbouwen. Er zijn samenwerkingen gecreëerd met de markt waardoor Horecava alles wat er in de wereld van eten, drinken en buitenshuis slapen speelt reflecteert en gidst naar een vruchtbare toekomst.

Veel energie uit mijn team en netwerk

Ik heb ongelofelijk veel energie gehaald uit mijn team, mijn netwerk en uit het blijven onderscheiden van het merk. Zelfs in tijden waarin het onmogelijk leek (COVID) zijn we als team in staat geweest om te denken vanuit kansen en innovatie. Met als resultaat een succesvol virtueel event dat tóch voor die verbinding zorgde, die op dat moment zo nodig was. Horecava is inmiddels uitgegroeid tot een sterk en leidend merk en zal alleen maar sterker worden.

Vanuit kracht en kwetsbaarheid

Met pijn in het hart, durf ik vanuit kracht en kwetsbaarheid, te kiezen voor mijzelf. Om na langdurige periode in de zesde versnelling, pas op de plaats te maken. Zoals met alles in het leven, komt het zoals het komt en is het aan jezelf om bij te sturen en de regie te houden. Met de komst van onze zoon Sem en onlangs de geboorte van onze 2de zoon Mats, het bouwen van een huis, het belang van mijn eigen gezondheid en 10 jaar RAI Amsterdam, is dit voor mij het juiste moment om afscheid te nemen.

Ik vertrouw op nieuwe kansen voor mij én Horecava

Ik vertrouw erop dat er mooie nieuwe kansen op mijn pad komen en ik daarmee mijn creativiteit opnieuw kan inzetten. Uiteraard ben ik ongelofelijk dankbaar voor de kansen die ik de afgelopen jaren heb gekregen en heb aangegrepen, voor de dierbare herinneringen en mijn prachtige netwerk vol mooie en inspirerende mensen. Ik zal jullie zonder twijfel blijven zien en spreken.

Er zal niets wijzigen voor partners en relaties

Ik ga het team enorm missen, maar het voelt goed om te weten dat zij de route die is uitgezet, fantastisch zullen inkleuren. Tijdens mijn verlof is alles goed verlopen en er zal dan ook niets wijzigen voor onze partners en relaties.

Collega’s, partners en vakgenoten binnen onze waanzinnige branche, veel dank! Ik blijf met veel liefde met jullie in contact. Mijn weg zal absoluut vervolgd worden in de duurzame wereld van eten, drinken en buitenshuis slapen. Dat is immers waar mijn hart sneller van gaat kloppen!

Cheers en veel liefs

“Its time to write a new story”