Hoe haalt u winst uit professionele schoonmaak?

Aangeboden door: Xandrion
dinsdag, 26 januari 2021

Sinds 2005 is Diversey de Xandrion partner als het gaat om schoonmaakmaterialen, schoonmaakmiddelen en machines. Diversey is specialist in gebouwenonderhoud,...

Sinds 2005 is Diversey de Xandrion partner als het gaat om schoonmaakmaterialen, schoonmaakmiddelen en machines. Diversey is specialist in gebouwenonderhoud, professionele keukenhygiëne, machinale vaatwas, sanitairreiniging, textielverzorging, persoonlijke hygiëne en voedselveiligheid. Kortom: voor al uw uitdagingen op het gebied van schoonmaak, hygiëne en veiligheid bent u bij Diversey aan het juiste adres. Inmiddels maken al ruim 500 Xandrion deelnemers gebruik van de producten en diensten van Diversey!

Over Diversey

Diversey is een wereldwijd opererende onderneming op het gebied van professionele reiniging en hygiëne. In Nederland is Diversey marktleider in o.a. systemen voor professionele hygiëne. Het aanbod van producten omvat totaaloplossingen voor alle professionele toepassingen, inclusief training, logistiek en administratieve ondersteuning. Onze klanten bevinden zich in alle marktsegmenten, van voedingsmiddelenindustrie tot gezondheidszorg en van schoonmaakbedrijven tot horecaondernemingen. De perceptie is dat professionele schoonmaak per definitie duurder is, maar vaak blijkt dat onjuist. In de voordeelberekeningen die Diversey voor u kan maken worden namelijk ook de factoren tijd en arbeidskosten meegenomen. Hier is vaak flinke winst te behalen.

De voordelen van Diversey

Via het raamcontract van Xandrion met Diversey profiteert u van unieke inkoopcondities. Maar Diversey biedt nog meer voordelen:

  • Gratis hygiëne en schoonmaakplannen beschikbaar, trainingskaarten en onderhoudskaarten. Tegen vergoeding worden ze voor u op maat gemaakt;
  • Deskundig advies over hoe u de schoonmaak het beste in kunt richten;
  • Totaaloplossingen voor alle professionele toepassingen;
  • Plantaardige en biologisch afbreekbare reinigingsmiddelenlijn – SURE™ – met ecolabel;
  • Trainingen en logistieke en administratieve ondersteuning.

Ga de uitdaging aan en ontdek of u op uw schoonmaak kunt besparen!

Neem contact op met Xandrion. Wij gaan graag met u in gesprek om te bekijken welke inkoopkansen en besparingsmogelijkheden Xandrion u kan bieden. Neem gerust contact met ons op voor een (digitaal) kennismakingsgesprek: T. 0318-421655 of info@xandrion.nl.